ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Δεν περίμεναν ότι θα μείνει να το παλέψει»

Με τον δικαστή Άντονι Κέλι να εκφράζει τις ενστάσεις του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο αδελφός του Σέρβου τενίστα μίλησε για τις μέρες της… κράτησης του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τη στιγμή που η εκκωφαντική σιωπή του ATP έχει προκαλέσει δυσφορία στις τάξεις των παικτών του τένις, ο αδελφός του Τζόκοβιτς, Τζόρτζε μιλώντας σε σερβικά αλλά και διεθνή ΜΜΕ, τόνισε πως οι Αυστραλοί δεν περίμεναν ο αδελφός του να παραμείνει στη Μελβούρνη για να διεκδικήσει το δίκιο του. «Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο, του πήραν το πορτοφόλι, το κινητό και όλες τις αποσκευές του δίχως να του δώσουν την παραμικρή εξήγηση παρά μόνο πως θα του τα επιστρέψουν όταν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής. Δεν περίμεναν ότι ο Νόβακ θα προχωρούσε σε έφεση για να ανατρέψει την ακύρωση της βίζας. Νόμιζαν ότι όλα θα τελείωναν στο αεροδρόμιο» τόνισε ο Τζόρτζε.
Με τη θέση που εξέφρασε ο αδελφός του Τζόκοβιτς όσον αφορά τη συμπεριφορά των αρχών στο πρόσωπο του Σέρβου τενίστα, συμφώνησε και ο δικαστής της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts