ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δες πώς δοκιμάζεται η αντοχή των Samsung Galaxy Z Fold 3 και Flip 3

Η Samsung παρουσιάζει το τι… περνούν τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 προτού να βγουν στην παραγωγή. Το βίντεο με τα τεστ αντοχής υλικών της Samsung είναι ενδεικτικό της μελέτης που προηγείται από την έναρξη της εμπορικής διάθεσης των νέων μοντέλων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δοκιμές αυτές γίνονται στο ελεγχόμενο περιβάλλον ενός εργαστηρίου και δεν αποτελούν εγγύηση ότι οι συσκευές δεν θα πάθουν τίποτα στην πραγματική ζωή, αλλά είναι σημαντικό να προηγούνται τέτοιες δοκιμές προτού να κυκλοφορήσει μία συσκευή, ειδικά στην περίπτωση που μιλάμε για foldables, τα οποία -όπως και να το κάνουμε- αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες προκλήσεις στην καθημερινή χρήση.

Στο βίντεο βλέπουμε δοκιμές αντοχών του Samsung Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 τόσο στο κομμάτι του μηχανισμού αναδίπλωσης όσο και στις καιρικές συνθήκες, μέσα σε ειδικές συνθήκες που προσομοιάζουν διάφορες καταστάσεις. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης δοκιμάζεται περισσότερες από 200.000 φορές για να δοκιμαστούν οι αντοχές του στην καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts