ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Έρχονται νέες καταθέσεις σε βάρος του – Απολογείται την Τετάρτη

Αρχές της εβδομάδας καταθέτουν στον εισαγγελέα οι δύο νεαροί στο πλαίσιο της πρώτης μήνυσης κατά του σκηνοθέτη-ηθοποιού – Και 15χρονη αρσακειάδα στα δίχτυα του – Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου – Ο εισαγγελέας κάλεσε και τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα να καταθέσει όλα τα στοιχεία

Δύο νέες μαρτυρίες, μία νέα μήνυση και η σκληρή αποδόμηση του Δημήτρη Λιγνάδη από την υπουργό Πολιτίσμού Λίνα Μενδώνη, την περασμένη Παρασκευή, σε συνδυασμό με την αυριανή κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρου Μπιμπίλα για τις καταγγελίες που αφορούν τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έφεραν τη σύλληψη του Λιγνάδη. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου οδηγήθηκε με χειροπέδες νωρίς το πρωί της Κυριακής ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία πήρε προθεσμία έως την Τετάρτη για να προετοιμάσει την απολογία του. Ο Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Τα δύο αγόρια, ηλικίας λίγο πάνω από 20 ετών σήμερα, θα καταθέσουν στις αρχές της εβδομάδας, στο πλαίσιο της πρώτης μήνυσης κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία υπεβλήθη στις 5 Φεβρουαρίου από 40χρονο σήμερα Ελληνα κάτοικο του εξωτερικού. Παρότι οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο ηθοποιός έχουν παραγραφεί χρονικά σε ό,τι αφορά τον Βασίλη, όπως έγινε γνωστός ο καταγγέλλων, τα δύο αγόρια τον γνώρισαν όταν ήταν 16 και 17 ετών αντίστοιχα και αν έχει διαπραχθεί κάποιο αδίκημα από τον σκηνοθέτη αυτό δεν έχει παραγραφεί.Οι πληροφορίες λένε ότι από όσα θα καταθέσουν οι δύο νεαροί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, τα οποία ήδη γνωρίζει αναλυτικότατα η δικηγόρος τους, προκύπτουν πράξεις πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο εισαγγελέας κάλεσε τη Δευτέρα τον πρόεδρο του ΣΕΗ να καταθέσει όλα τα στοιχεία από καταγγελίες που έχουν φτάσει στο Σωματείο και φέρονται να αφορούν το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου και όλες τις εξελίξεις στο protothema

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts