ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δυνατό τεστ το τουρνουά του Σάσαρι για την Εθνική γυναικών

Στο Σάσαρι της Ιταλίας βρίσκεται η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών που συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σπλιτ (27 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου).

Η ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει σε δυνατό τουρνουά με τις ομάδες της Ιταλίας, της Ουγγαρίας, της Ισπανίας, της Ολλανδίας και το Ισραήλ. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, αύριο Τετάρτη 3/8, η Εθνική αντιμετωπίζει στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) την οικοδέσποινα Ιταλία.
Οι υπόλοιποι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Σαρδηνία: Πέμπτη 4/8, 19:30 Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρασκευή 5/8, 17:30 Ελλάδα – Ολλανδία. Σάββατο 6/8, 9:30 Ισραήλ – Ελλάδα, 19:30 Ελλάδα – Ισπανία.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Ελευθερία Φουντωτού, Φοίβη Αγγελίδη και Ευδοκία Τσιμάρα. Μαζί τους η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, ο συνεργάτης της Τάσος Πιρπιρής, η φυσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Κουρούμαλου και η αρχηγός αποστολής, Στέλλα Λαζάρου.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts