ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο μετάλλια για την Ελλάδα στο βαλκανικό (αποτελέσματα)

Με δύο μετάλλια θα επιστρέψει η τετραμελής αποστολή από το βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην ενώ το χρυσά μετάλλια όλων των κατηγοριών πήγαν στην Τουρκία.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Έχοντας κάνει εξαιρετικές επιδόσεις οι Ελληνίδες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, με τις δύο αθλήτριες που αγωνίζονταν εντός συναγωνισμού να έχουν κατακτήσει μετάλλια. Η Πένυ Τσινοπούλου και η Χριστίνα Παπαδοπούλου κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο αντίστοιχα στην κατηγορία των γυναικών με την Αϊσέ Τεκντάλ να παίρνει το χρυσό με 1:30:12. Αν προσμετρήσουμε τις αθλήτριες που ήταν εκτός συναγωνισμού (OC), καθώς υπήρχε περιορισμός στη συμμετοχή αθλητών/τριών από την ίδια χώρα, τότε η Μεριέμ Μπεκμέζ έχει την καλύτερη επίδοση με το πολύ καλό 1:28:48, ακολούθησε η Τεκντάλ ενώ τρίτη τερμάτισε η δική μας Κυριακή Φιλτισάκου με 1:31:23 και ακριβώς πίσω της η Τσινοπούλου και η Παπαδοπούλου.

Αποτελέσματα 20χλμ γυναικών

Παράλληλα, σε όλες τις υπόλοιπες καατηγορίες, οι Τούρκοι επικράτησαν και στο πρώτο σκαλί του βάθρου βρισκόταν και από ένας Τούρκος ή μία Τουρκάλα. Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα από όλες τις κατηγορίες:

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts