ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είστε single; Αυτές είναι top πόλεις στην Ευρώπη για να ζήσετε (λίστα)

Όταν μετακομίζουμε για να εργαστούμε στο εξωτερικό, δεν έχουμε πάντα έναν σύντροφο στο πλευρό μας για να γνωρίσουμε νέους πολιτισμούς, κουζίνες και εμπειρίες. Έτσι, ως εργένηδες, ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για να ζήσετε και να εργαστείτε και να βρείτε τον έρωτα;

H Compare The Market εξέτασε 7 παράγοντες, όπως το κόστος ενός ραντεβού, το ποσοστό ανεργίας, τις ταχύτητες λήψης στο διαδίκτυο και τις τιμές των ενοικίων σε όλο τον κόσμο, και κατέταξε τις καλύτερες πόλεις από την υψηλότερη προς τη χαμηλότερη με βάση τη συνολική βαθμολογία τους.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι κορυφαίες πόλεις για να ζήσει και να εργαστεί κανείς για νέους εργένηδες*:

Η Κοπεγχάγη προσφέρει την ταχύτερη ταχύτητα διαδικτύου για απομακρυσμένη εργασία

Όταν πρόκειται για εργασία απ’ το σπίτι στο εξωτερικό, η γρήγορη ταχύτητα του διαδικτύου είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη παραγωγικότητα. Για όσους η τεχνολογία αποτελεί βασικό συστατικό της εργασίας τους, η Κοπεγχάγη στη Δανία έχει την ταχύτερη ταχύτητα με 123,96 Mbps, ακολουθούμενη από τη Ζυρίχη και τη Στοκχόλμη.

Και τέλος, θα θελήσετε να μείνετε κάπου όπου το ενοίκιο είναι προσιτό, και η Σόφια στη Βουλγαρία ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περιγραφή με το μέσο μηνιαίο ενοίκιο να είναι μόλις 288 ευρώ.

Ο Anthony Fleming, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων υγείας, ζωής και προστασίας εισοδήματος της Compare the Market, εξηγεί πώς ένα συμβόλαιο προστασίας εισοδήματος θα μπορούσε να είναι επωφελές για όσους ελπίζουν να εργαστούν στο εξωτερικό: “Εάν βρίσκεστε σε διακοπές εργασίας, η διατήρηση μιας πηγής εισοδήματος σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ μιας ευχάριστης και μιας καταστροφικής εμπειρίας.

“Αυτό που είναι σημαντικό να έχετε κατά νου είναι ότι ενώ τα περισσότερα συμβόλαια προστασίας εισοδήματος θα σας καλύψουν οπουδήποτε στον κόσμο, ορισμένα έχουν περιορισμούς ή αυξημένα ασφάλιστρα, ανάλογα με το πού ταξιδεύετε.

“Εάν συμβεί το χειρότερο και δεν μπορείτε να εργαστείτε, στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να επιστρέψετε στην χώρα σας για θεραπεία προκειμένου να υποβάλετε αίτηση. Διαφορετικά, οι αποζημιώσεις θα καταβάλλονται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα”.

Για να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες πόλεις για εργαζόμενους εργένηδες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.comparethemarket.com.au/income-protection/features/best-cities-for-young-working-singles/

Διαβάστε ακόμη

Deutsche Bank: Το ΧΑ ξεπερνά και τις γεωπολιτικές δυσκολίες – Δεύτερη αγορά σε αποδόσεις το 2023

Βουτιά άνω του 40% για τη μετοχή της WeWork – Κοντά στη χρεοκοπία το «αστέρι» των αμερικανικών start-up

Γ. Γλου: Χωρίς…μνηστήρα έμεινε η βίλα στην Καστέλα (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts