ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΑΑ: Σε αναζήτηση οικοδέσποινας πόλης για τη σούπερ λιγκ 2021

Δεν θα φιλοξενήσει το Μισνκ τελικά τους αγώνες της κατηγορίας σούπερ λιγκ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων 2021, όπως είχε προγραμματιστεί, μετά από απόφαση του συμβουλίου της ΕΑΑ.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΑ, πέραν των συζητήσεων μεταξύ των στελεχών για την κατάσταση που επικρατεί και τις μεθόδους που μπορούν να εφαρμόσουν για τη διευκόλυνση όλων, ελήφθησαν και αγωνιστικές αποφάσεις. Λόγω της πανδημίας το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων δεν διεξήχθη και αφού μεταφέρεται για το 2021 με κάποιες αλλαγές. Η σούπερ λιγκ κανονικά θα φιλοξενούνταν στο Μινσκ της Λευκορωσίας όμως αυτό δεν θα ισχύσει για το 2021, λόγω τεχνικών εμποδίων, και πλέον αναζητείται νέα οικοδέσποινα χώρα. Παράλληλα, οι αγώνες της πρώτης κατηγορίας (Fisrt league), στην οποία αγωνίζεται και η Ελλάδα, θα διεξαχθούν στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας. Οι δύο παραπάνω αγώνες διατηρούν την ημερομηνία 19-20 Ιουνίου (2021).

Επίσης, οι αρμόδιοι ενημέρωσαν πως δουλεύουν το πλάνο μέτρων κατά της covid-19 για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν, τον Μάρτιο του 2021.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts