ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκλογές και πάλι στην τοξοβολία, Χρυσανθόπουλος και πάλι το φαβορί

Κάποιοι πίστευαν ότι οι εκλογές στην ομοσπονδία του μπάσκετ ήταν οι τελευταίες γι’ αυτόν τον Ολυμπιακό κύκλο. Η ομοσπονδία της τοξοβολίας τους διαψεύδει όλους και την ερχόμενη Κυριακή επιστρέφει στην κάλπη.

Όσοι παρακολουθούν το ρεπορτάζ του Sportsfeed γνωρίζουν καλά τί συμβαίνει σε μια ομοσπονδία που έφτασε στο… παρά πέντε να στερήσει την 6η Ολυμπιακή συμμετοχή στην Ευαγγελία Ψάρρα.
Στις 27 Μαρτίου 2021 ο Τάσος Χρυσανθόπουλος (αντιπρόεδρος του Προμηθέα Πατρών) που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, συγκέντρωσε 25 ψήφους, από τα 32 σωματεία που ψήφισαν. Πρόεδρος εξελέγη αλλά όπως προέκυψε δεν είχε τον έλεγχο του συμβουλίου καθώς αν και πρόεδρος δν περνούσε καμία εισήγηση του με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να παραιτηθεί μόλις 18 μέρες αργότερα.
Στη θέση ανέλαβε η Ελση Σκαφίδα (που είναι και πάλι υποψήφια) και πί των ημερών της, η ομοσπονδία έφτασε ένα βήμα από τη γκάφα της… πενταετίας καθώς δε δηλώθηκαν οι αθλητές στο Προολυμπιακό τουρνουά! Η γκάφα τελικά αποτράπηκε με τη συνεισφορά της ΕΟΕ.
Το αποτέλεσμα όλων είναι να οδηγηθούμε και πάλι σε εκλογές την ερχόμνη Κυριακή εξαιτίας των παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτή τη φορά ο Χρυσανθόπουλος έχει μαζί του τους εκπροσώπους από τα μεγαλύτερα σωματεία της χώρας (μαζί και ο Παναθηναϊκός) και θα επιδιώξει μαζί με την προεδρική επανεκλογή να έχει και την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts