ΓΕΝΙΚΕΣ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έφυγε με τον Τάιλερ αλλά ξέχασαν τη σκυλίτσα τους

«Δεν θα σας προδώσω ποτέ», υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις στην Κουμουνδούρου αφού προηγουμένως είχαν ανακοινωθεί τα επίσημα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία στο 75% των καταμετρημένων ψήφων συγκέντρωνε ποσοστό  56,69% έναντι 43,31% της Εφης Αχτσιόγλου.

Αποχωρώντας όμως από τα γραφεία του κόμματος συνοδευόμενος από τον σύντροφό του Τάιλερ, ο Στέφανος Κασσελάκης  όμως «πρόδωσε» την αγαπημένη του Φάρλι, το σκυλάκι της οικογένειας.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν οι συνεργάτες του και πήγαν την σκυλίτσα στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης άλλωστε από νωρίς και μόλις έκλεισαν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές τους ΣΥΡΙΖΑ είχε μεταβεί στο γραφείο του μαζί με τον σύντροφό του και την σκυλίτσα τους.

Η χαριτωμένη Φάρλι είναι ένα πορτογαλικό θαλασσόσκυλο (Portuguese Water Dog) και ο Στέφανος Κασσελάκης τη σύστησε επίσημα κατά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Στην χθεσινή του ανάρτηση στα social media και ενόψει της επαναληπτικής ψηφοφορίας ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας και πάλι στο πλάι του τη Φάρλι κάλεσε το κόσμο να προσέλθει ξανά στις κάλπες στέλνοντας το μήνυμα «αν δεν πας σήμερα δεν αλλάζει το αύριο».

The post Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έφυγε με τον Τάιλερ αλλά ξέχασαν τη σκυλίτσα τους first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS

Related Posts