ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός Τόρουν ο Ορτέγκα

Ο Ισπανός εμποδιστής αποφάσισε μαζί με τον προπονητή του, Αντώνη Γιαννουλάκη, να ολοκληρώσει τη σεζόν στον κλειστό στίβο μετά από ένα μικρό ατύχημα στον τελευταίο αγώνα.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Ο Ορλάντο Ορτέγκα έχει δηλώσει πως ο μεγάλος στόχος φέτος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, στους οποίους θέλει να πάρει το χρυσό. Το αρχικό πλάνο ήταν να κατέβει μεν και στον κλειστό, ως ξεμούδιασμα δε και προκειμένου να μην χάσει την επαφή με την αγωνιστική ψυχολογία. Μαζί με το Γιαννουλάκη είχαν κάνει πλάνο για 6 αγώνες, μαζί με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τόρουν. Πρόλαβε να αγωνιστεί στο Βερολίνο και το Ντόρτμουντ και οι καλύτερες επιδόσεις που σημείωσε ήταν 7.64 κι 7.65 αντίστοιχα. Στον τελευταίο του αγώνα όμως τραυματίστηκε στα δάχτυλα, στα μετατάρσια, ευτυχώς όχι σοβαρά, και έβαλε τέλος στη σεζόν.

«Αφήσαμε τον κλειστό, δε θα συμμετάσχουμε ούτε στο ευρωπαϊκό κλειστού. Ο Ορλάντο εξετάστηκε από Ολλανδό γιατρό και τώρα κάνει θεραπείες. Μετά από 10 μέρες θα επιστρέψει Κύπρο για να αρχίσουμε την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς», τόνισε στο Sportsfeed ο Αντώνης Γιαννουλάκης.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts