ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ελληνικά νησιά: Αυτές είναι 10 ιδιαίτερες τουριστικές εμπειρίες

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον από τους τουρίστες για ιδιαίτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε ελληνικά νησιά ειδικά, φέτος που τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία έχουν αρθεί στους περισσότερους προορισμούς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να προκύψουν νέες τουριστικές υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρονται από ανθρώπους διαφόρων ειδικοτήτων ή απλά από λάτρεις του τόπου τους, που βρίσκουν περίεργους τρόπους για να καλύψουν την ακόρεστη δίψα των καταναλωτών για το παράξενο και ασυνήθιστο-από «συναντήσεις» με φαντάσματα στην Κέρκυρα, μέχρι αρχαία μαθήματα αρχαίας γλυπτικής ή αρωματοποιία.

Σε αντίθεση με τις τυπικές τουριστικές δραστηριότητες, οι ντόπιοι έχουν έμπνευση και θέλουν να μοιραστούν τα πάθη τους, αλλά και να κερδίσουν χρήματα από αυτά.

Για παράδειγμα, σε γνωστές πλατφόρμες βραχυχρόνιων μισθώσεων, προσφέρονται αυτή τη στιγμή περισσότερες από 25.000 εμπειρίες σε πάνω από 1.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

‘Όμως, τι μπορούν προσφέρουν οι Έλληνες οικοδεσπότες ή οι ξένοι που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, στους ξένους τους;

Ακολουθούν 10 ιδιαίτερες τουριστικές υπηρεσίες που ίσως να μην φανταζόταν κανείς ότι υπάρχουν.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο travel.gr

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts