ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ελληνικά ξενοδοχεία: Οι πρωτιές τους στις λίστες της Tripadvisor με τα κορυφαία στον κόσμο

Τα βραβεία Travellers’ Choice Awards της Tripadvisor απονέμονται βάσει εκατομμυρίων σχολίων ταξιδιωτών παγκοσμίως

Tην πρώτη θέση, σε 3 Λίστες της Tripadvisor με τα 25 κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο, τα 25 κορυφαία θέρετρα all-inclusive στον κόσμο και τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία πάνω στο νερό παγκοσμίως, κατέλαβε το ελληνικό ξενοδοχείο Ιkos Aria στην Κω.

Τα βραβεία Travellers’ Choice Awards της Tripadvisor απονέμονται, βάσει εκατομμυρίων σχολίων ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιούν τη διεθνή ταξιδιωτική πλατφόρμα.

Αναλυτικά, στην πρώτη Λίστα με τα 25 κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο, εκτός από το Ιkos Aria είχε συμμετοχή και το Ikos Dassia στην Κέρκυρα που κατέλαβε την 11η θέση. Στη Λίστα με τα 25 κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία στην Ευρώπη η Ελλάδα είχε 3 παρουσίες. Το Ikos Aria, που κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση, το Ikos Dassia που κατέλαβε την 5η θέση και το Sani Dunes στη Χαλκιδική που κατέλαβε την 12η θέση. Τα 3 ξενοδοχεία κατέλαβαν και τις 3 πρώτες θέσεις στη Λίστα με τα 25 κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Στη δεύτερη Λίστα με τα 25 κορυφαία θέρετρα all-inclusive στον κόσμο, εκτός από το Ιkos Aria είχε συμμετοχή το Ikos Dassia που κατέλαβε την 6η θέση και το Ikos Olivia στη Χαλκιδική που κατέλαβε την 12η θέση.

Στη Λίστα με τα 25 κορυφαία θέρετρα all-inclusive στην Ευρώπη, η Ελλάδα κατέλαβε τις 3 πρώτες θέσεις με το Ikos Aria, το Ikos Dassia και το Sani Dunes.

Επίσης, στην ευρωπαϊκή Λίστα η Ελλάδα είχε παρουσία με άλλα 4 ξενοδοχεία, το Ikos Oceania στη Χαλκιδική που κατέλαβε την 5η θέση, το Marpunta Resort στην Αλόννησο που κατέλαβε την 6η θέση και το Kairaba Sandy Villas στην Κέρκυρα που κατέλαβε την 16η θέση.

Τα ελληνικά ξενοδοχεία που έχουν παρουσία στην ευρωπαϊκή Λίστα καταλαμβάνουν και τις 7 πρώτες θέσεις στη Λίστα με τα 10 κορυφαία θέρετρα all-inclusive στην Ελλάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο travel.gr

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts