ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΟΠΕ: Τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη θα ανακοινωθεί και επισήμως μέχρι αύριο, ωστόσο ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν στη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ θα έχουμε μάχη Καραμπέτσου-Τριανταφυλλίδη ή αν προκύψουν εκπλήξεις (που έχουν να κάνουν με νέες αφίξεις ή αποχωρήσεις).

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

«Κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε από τον έναν υποψήφιο ίσως στα τέλη Μαρτίου εμφανιστούν τρεις ή για να το θέσουμε και διαφορετικά θα υπάρχουν τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τις θέσεις στο ΔΣ…», ανέφερε την περασμένη εβδομάδα στη στήλη του ο πασαδόρος.

Το όνομα του ρέκορντμαν τίτλων στο ελληνικό βόλεϊ (25 συνολικά σε σάλα και μπιτς) είχε αρχίσει να κυκλοφορεί από τις αρχές της εβδομάδας και το ότι δεν έχει προκύψει ακόμη η ανακοίνωση έχει να κάνει με κάποια τυπικά κωλύματα που έπρεπε να ξεπεραστούν.

Από τη στιγμή όμως που γράφτηκε ότι θα είναι υποψήφιος, υπήρξε τεράστια ανταπόκριση από παλιούς συναθλητές και ανθρώπους του χώρου οι οποίοι δήλωσαν τη συμπαράσταση τους και κάποιοι εξ αυτών θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του.

Ο Τριανταφυλλίδης απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, μέχρι ότου προκύψει η επίσημη τοποθέτηση του, ωστόσο από το περιβάλλον του ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική χροιά στην υποψηφιότητα του η οποία επίσης δεν είναι θα ταυτιστεί με μία μόνο ομάδα (Ολυμπιακός), αλλά θα έχει να κάνει με όλο το ελληνικό βόλεϊ.

Όσον αφορά τα δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης, αυτή τη στιγμή που μιλάμε το ξεκάθαρο φαβορί παραμένει ο Γιώργος Καραμπέτσος, κι αυτό γιατί στις εκλογές ψηφίζουν οι παράγοντες και όχι οι αθλητές.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν προκύψει επαφές της πλευράς Τριανταφυλλίδη με τους εκπροσώπους της προηγούμενης διοίκησης, που εξακολουθεί να έχει μία συγκεκριμένη δυναμική, αλλά οι διεργασίες και οι καθοριστικές επαφές θα ξεκινήσουν άμεσα και ίσως στα τέλη της επόμενης εβδομάδας να υπάρχει μία πρώτη εικόνα. Το ίδιο ισχύει φυσικά και με εκπροσώπους που δεν ανήκουν στην προηγούμενη διοίκηση αλλά είναι δυσαρεστημένη με την τωρινή.

Χθες πάντως στην τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠΕ με τις τοπικές Ενώσεις (όπου συζητήθηκε εκτενέστατα το θέμα της διακοπής των πρωταθλημάτων) ξεκαθαρίστηκε ότι οι εκλογές (στις οποίες δικαίωμα ψήφου έχουν οι 280 περίπου ομάδες που έχουν εγγραφεί στο μητρώο) θα γίνουν με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσα της ψηφιακής κάλπης «Ζευς», διαδικασία την οποία έχει ήδη τεστάρει τις τελευταίες ημέρες η Ομοσπονδία.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts