ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επίσημα αποκαλυπτήρια για τα Google Pixel Buds A-Series

Επίσημα αποκαλυπτήρια για τα Google Buds A-Series

Επίσημα αποκαλυπτήρια για τα Google Buds A-Series

H Google αποφάσισε να ανοίξει την… κουρτίνα και να αποκαλύψει τα Pixel Buds A-Series, τα οποία θα κυκλοφορήσουν με τιμή 99 δολαρίων. Σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από το Google Store.

Τα Google Pixel Buds A-Series είναι ασύρματα ακουστικά με την ειδική θήκη φόρτισης, τα οποία προσφέρουν προστασία από τυχαία επαφή με το νερό επιπέδου IPx4, για να μην επηρεάζονται από την υγρασία που δημιουργείται καθώς ο κάτοχός τους γυμνάζεται. Αναφορικά με την μπαταρία τους, με μία φόρτιση μπορεί κανείς να ακούει μουσική για 5 ώρες ή να κάνει κλήσεις διάρκειας έως και 2.5 ωρών.

Το καλό είναι ότι η συνοδευτική τους θήκη μπορεί να προσφέρει γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών, με την οποία είναι εφικτή η μουσική ακρόαση για 3 ώρες, ή οι κλήσεις διάρκειας έως και 1.5 ώρας. Η συνδεσιμότητά τους είναι Bluetooth 5.0 και η ζεύξη με οποιαδήποτε Android συσκευή είναι εύκολη. Διαθέτουν διπλό μικρόφωνο για τις κλήσεις και λειτουργίες παθητικού noise reduction. Φυσικά, υποστηρίζεται πλήρως η λειτουργία του Google Assistant.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG