ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσκεψη του προέδρου της FIG Γουατανάμπε στην Ελλάδα

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG), Μορινάρι Γουατανάμπε.

Ο πρόεδρος της FIG, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΓΟ Θανάση Σταθόπουλο και τον γενικό γραμματέα Κωνσταντίνο Πανταζή στα γραφεία της ομοσπονδίας.
Ο Γουατανάμπε εκδήλωσε την επιθυμία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις ενός αθλητικού σωματείου και μετέβη στο προπονητήριο του ΓΑΣ Περιστερίου Ειρήνη, όπου παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προπόνηση μικρών αθλητών της ενόργανης γυμναστικής, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε μαζί με τους κ.κ. Σταθόπουλο και Πανταζή το Ολυμπιακό κλειστό του Φαλήρου λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία του 6ου διεθνούς τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής Aphrodite Cup.

Ο πρόεδρος της FIG αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του στις οργανωτικές ικανότητες των ανθρώπων της ελληνικής γυμναστικής και στην στήριξή του ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων που έχει αναλάβει η χώρα μας, με δεδομένη την αναβάθμιση του Aphrodite Cup και την ένταξή του στην σειρά αγώνων παγκοσμίου κυπέλλου της FIG από την ερχόμενη χρονιά.

Παράλληλα, απηύθυνε θερμό χαιρετισμό τόσο στους Έλληνες διοργανωτές, όσο και στους εκπροσώπους των ξένων αποστολών, κατά το ξεκίνημα της τεχνικής σύσκεψης ενόψει των αγώνων.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts