ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επαναλειτουργούν από αύριο τα Notos – Τα Attica ανοίγουν την Πέμπτη το City Link

Μετά τη διευκρινιστική εγκύκλιο της ΓΓ Εμπορίου – Θα υποβάλει ένσταση για τα πρόστιμα η Notos Com

Παράθυρο για την επαναφορά στη λειτουργία πολυκαταστημάτων άνοιξε και επισήμως σήμερα η διευκρινιστική εγκύκλιος που εξέδωσε η ΓΓ Εμπορίου. Ήδη, η Notos Com έχει διαμηνύσει ότι θα επαναφέρει από αύριο τη λειτουργία των καταστημάτων της σε Αθήνα, Πειραιά και Καλαμάτα και θα καταθέσει ένσταση στη ΔΗΜΕΑ προκειμένου να ακυρωθούν τα δύο πρόστιμα που της επιβλήθηκαν για τη λειτουργία χθες του καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι ελεγκτές της ΔΗΜΕΑ έκοψαν πρόστιμο 5000 ευρώ στην επιχείρηση και άλλα 3.000 στον διευθυντή του καταστήματος κρίνοντας ότι κακώς ανέβασε ρολά.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της Notos δέχεται κανονικά ραντεβού ακόμα και για αύριο με την επισήμανση ότι το ραντεβού ισχύει κατ’ άτομο και μόνο για μισή ώρα.

Ανοίγει την Πέμπτη το City Link

Παράλληλα την απόφαση να ανοίξουν οι πόρτες του πολυκαταστήματος στο City Link έλαβε η διοίκηση των Attica Department Store. Οι πόρτες αναμένεται να ανοίξουν απ’ την προσεχή Πέμπτη και μόνο για το τμήμα των καλλυντικών στο ισόγειο. Ήδη, προετοιμάζεται η ψηφιακή πλατφόρμα για την υποδοχή των ραντεβού για click inside, η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί από αύριο στην ιστοσελίδα των πολυκαταστημάτων.

Το «παράθυρο»

Σύμφωνα με τη διευκρινιστική εγκύκλιο που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα η ΓΓ Εμπορίου, αναστέλλεται η λειτουργία των επιχειρήσεων που λειτουργούν υπό το καθεστώς υποκαταστήματος εντός πολυκαταστήματος με δικό τους ΑΦΜ, διαφορετικό από τα υπόλοιπα, που φιλοξενούνται στο πολυκατάστημα και εξυπηρετούν τους καταναλωτές σε δικό τους αυτοτελή χώρο.

Ωστόσο, δεν αναστέλλεται η λειτουργία των επιχειρήσεων που λειτουργούν υπό τη διαχείριση ενός νομικού προσώπου και εκθέτουν τα προϊόντα τους σε ενιαίο χώρο εκτεινόμενο σε έναν ή περισσότερους ορόφους, ακόμη και εάν πρόκειται για προϊόντα διαφορετικών εμπορικών σημάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Ανατροπή με το τέλος ταξινόμησης: Αγορά καλύτερου αυτοκινήτου με λιγότερα χρήματα

Μετακίνηση από δήμο σε δήμο: Πότε επιτρέπεται τις καθημερινές – Τι ισχύει μέχρι τις 12 Απριλίου (vid)

Νέα δεδομένα για το real estate σε Αθήνα – Υμηττό φέρνει η ανάπλαση της «ΠΥΡΚΑΛ»

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts