ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επετειακά All Star Converse για τα 75 χρόνια της Honda (pics)

Τα διάσημα All-Star της Converse δεν χρειάζονται συστάσεις. Τα θρυλικά sneakers που δημιούργησε ο Τσακ Τάιλορ το 1922 (πάνω από 100 χρόνια πριν) κυριάρχησαν για πολλές δεκαετίες στα παρκέ της καλαθοσφαίρισης και τα τελευταία χρόνια είναι must στο lifestyle σε όλο τον κόσμο.

Την Converse πλησίασε η Honda προκειμένου να δημιουργήσουν μια σειρά από All-Stars με αφορμή τα 75 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας.

Η Converse φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την κορυφαία ιαπωνική μάρκα και μαζί σχεδίασαν μια σειρά από εκπληκτικά «Σταράκια» εμπνευσμένα από μοντέλα της Honda.

Τα δύο περιορισμένης παραγωγής ζευγάρια ονομάζονται All Star Honda RS HI Black και WP HI Trico. Στην περίπτωση των RS HI η έμπνευση έχει αντληθεί από τις αγωνιστικές φόρμες της Honda με ραμμένα λογότυπα στα πλαϊνά όπως ακριβώς στις δερμάτινες φόρμες.

Το λογότυπο της Honda φυσικά δεσπόζει, ενώ ο χρωματισμός θυμίζει τα ρετρό χρώματα της Honda.

Το δεύτερο μοντέλο WP HI Trico από την άλλη είναι εμπνευσμένο από την CB750 Four και τα τζάκετ της δεκαετίας του ’80 της Honda. Εδώ, το λογότυπο της Honda είναι χρυσό καλύπτοντας μεγάλο μέρος του παπουτσιού, ενώ ο χρωματισμός είναι μπλε, μαύρος με μια κόκκινη λωρίδα στο πίσω μέρος.

Τα δύο μοντέλα της Converse είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην Ιαπωνία με την τιμή να έχει οριστεί στα 95 ευρώ – για περιορισμένο αριθμό.

Διαβάστε ακόμη

Ενρίκο Λέτα: Φόβος να επιστρέψει στην Ευρώπη η περίοδος των χειρότερων τρομοκρατικών επιθέσεων

Η υπογεννητικότητα βάζει στη «μέγγενη» Ασφαλιστικό και Υγεία

Βασίλης Σταματόπουλος: «Τα βιοκαύσιμα, μια καλή μεσοπρόθεσμη λύση για τη ναυτιλία»

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

 

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts