ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εσείς είχατε προβλήματα με Facebook, Instagram και WhatsApp;

Εσείς είχατε προβλήματα με Facebook, Instagram και WhatsApp;

Εσείς είχατε προβλήματα με Facebook, Instagram και WhatsApp;

Προβλήματα σύνδεσης φαίνεται να αντιμετωπίζουν οι χρήστες των Facebook, Facebook Messenger, Instagram και WhatsApp. Το πρόβλημα εμφανίστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως επιβεβαιώθηκε από διάφορες πηγές.

Τα sites που παρακολουθούν τους δικτυακούς τόπους που δεν λειτουργούν πιστοποιούν στην πλειοψηφία τους ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με το Facebook και τον Facebook Messenger, όσο και με το Instagram και το WhatsApp. Προβλήματα έχουν εντοπιστεί κυρίως στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή, αλλά όχι μόνο.

Πολλοί είναι εκείνοι που συνδέουν την παύση λειτουργίας του Facebook και των κοινωνικών δικτύων που του ανήκουν στις αποκαλύψεις που έκανε η Frances Haugen στο πλαίσιο της εμφάνισής της στην αμερικανική εκπομπή “60 Minutes”, αναφορικά με την προσπάθεια του Facebook να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του, αδιαφορώντας εάν ενισχύεται η ρητορική του μίσους, η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση, καθώς το κάνει αυτό.

Τα προβλήματα πρόσβασης στο Facebook και το Instagram δεν αφορούσαν μόνο τις web εκδόσεις, αλλά και τις αντίστοιχες εφαρμογές για το κινητό.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts