ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό Βουδαπέστης: 4 κρούσματα σε 18.000 τεστ!

Το πείραμα της «φούσκας» στη Βουδαπέστη ήταν απόλυτα πετυχημένο και θα αποτελέσει οδηγό για τις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Το 35ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη πραγματοποιήθηκε σε καθεστώς «φούσκας». Όλοι οι διαπιστευμένοι, αθλητές, συνοδοί, ΜΜΕ, επίσημοι ήταν έγκλειστοι στα ξενοδοχεία τους και τους επιτρέπονταν η μετακίνηση μόνο προς της Ντούνα Αρένα και μόνο με τα ειδικά λεωφορεία της διοργάνωσης. Άπαντες περνούσαν ανά δύο μέρες από τη διαδικασία του test τα οποία έφτασαν συνολικά τον αριθμό 18.000 όπως ανακοίνωσε σήμερα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία! Σε αυτά τα τεστ, εντοπίστηκαν μόνο τέσσερα θετικά δείγματα δίχως ωστόσο να δοθεί κάποιο στοιχείο από τους διοργανωτές. Ενδεχομένως να πρόκειται για τους τέσσερις Τούρκους κολυμβητές που αποσύρθηκαν ανεξήγητα από τους αγώνες, δίχως να δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις.
Τα μόλις τέσσερα θετικά δείγμα σε 18.000 ελέγχους, δείχνουν ότι μεγάλες διοργανώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς πρόβλημα, αρκεί όλοι να τηρούν τα πρωτόκολλα.
Θυμίζουμε ότι στις ΗΠΑ, έχουν ανοίξει τα γήπεδα στους θεατές και σε κάποιες περιπτώσεις οι αγώνες διεξάγονται με πληρότητα 100%!

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts