ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό Κ17: Διεκδικεί το χάλκινο η Μπάρμπα!

Την ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει η Νικολέττα Μπάρμπα στο ευρωπαϊκό Κ17 του Βουκουρεστίου, που μπορεί να ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Νάντια Σοκολόβσκα, ομως έχει και πάλι δυνατότητα να γυρίσει με διάκριση στις αποσκευές της.

του Αγαθοκλή Γαρδίκη
[email protected]

Η 17χρονη αθλήτρια της πάλης ηττήθηκε με 10-2 από την Ουκρανή στα 69 κιλά, χάνοντας την αυτοσυγκέντρωση της ενόψει μια δύσκολης αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, θα αγωνιστεί αύριο με την Ιταλίδα Έμα Κάρι για μια θέση στο βάθρο και φυσικά το χάλκινο μετάλλιο. Η Μπάρμπα ξεκίνησε την πορεία της στα 69 κιλά αποκλείοντας μέσα σε μόλις 31 δευτερόλεπτα την Γαλλίδα Αμπρέ Μπουζιγιάρ, ενώ στην συνέχεια απέκλεισε με 10-0 την Βουλγάρα Γεργκάνα Τοντόροβα Στογιάνοβα.

Εκτός από την Μπάρμπα, σήμερα στις νεανίδες αγωνίστηκαν επίσης, η Ελπίδα Κουτέλη και η Ευαγγελία Τρανού . Στα 53 κιλά, η Κουτέλη έχασε πολύ δύσκολα από την Ούγγρη Χέντι Μίκλε με συνολικό σκορ 3-1. Στην κανονική διάρκεια των τριών γύρων η 15χρονη παλαίστρια έπαιζε στα ίσα με την αντίπαλο της, ισοφαρίζοντας την σε 1-1. Η Τρανού,στην κατηγορία των 63 κιλών, αποκλείστηκε, επίσης με μεγάλη δυσκολία, από την Ιταλίδα Ελένα Νικολόντι με 6-4.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts