ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό 25αρας: Ξεμούδιασμα στο Καζάν

Χθες, ήταν η πρώτη μέρα των έξι Ελλήνων κολυμβητών στη ρωσική πόλη Καζάν στην οποία θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας, με μέρα έναρξης την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.

της Σωτηρίας Στασινού
[email protected]

Μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι η ελληνική ομάδα έφτασε χθες, στο ξενοδοχείο που θα περάσει τις υπόλοιπες μέρες μέχρι να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, δηλαδή ως και τις 7 Νοεμβρίου, με το φαγητό να αποτελεί μέχρι στιγμής ένα ζήτημα. Το ίδιο απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η πρώτη τους προπόνηση για ξεμούδιασμα στο Παλάτι, όπως ονομάζεται το κολυμβητήριο. Αν και δεν μπόρεσαν να κολυμπήσουν στην βασική πισίνα εξαιτίας του παγκοσμίου κύπελου που διεξάγονταν παράλληλα εκείνη την ώρα, ο χώρος φάνηκε εντυπωσιακός. Για την προπόνησή τους χρησιμοποίησαν την βοηθητική 50αρα.

Για την αρχηγό της αποστολής Κέλλυ Αραούζου, το ταξίδι αυτό έχει μια πρόσθετη συναισθηματική αξία αφού επιστρέφει στο ίδιο μέρος που το 2015 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας σημειώνοντας την μεγαλύτερή της επιτυχία ως αθλήτρια. Άρα οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής σίγουρα επαναφέρουν αναμνήσεις κάνοντας αυτό το ταξίδι ακόμα πιο γλυκό.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts