LIFESTYLE

Εύα Λονγκόρια: Νέο επιχειρηματικό βήμα – Βγάζει παραδοσιακή μεξικάνικη τεκίλα

Ένα νέο επιχειρηματικό βήμα κάνει ηΕύα Λονγκόρια, που συμμετέχει στην παραγωγή παραδοσιακής τεκίλα. Η τεκίλα, που λέγεται «Casa del Sol» («Σπίτι του Ήλιου») είναι ένα μοναδικό απόσταγμα φτιαγμένο από την καλύτερη χειροποίητη επιλεγμένη 100% μπλε αγαύη από τα πλούσια και αμμώδη εδάφη της πολιτείας Χαλίσκο (Jalisco) του Μεξικού σε υψόμετρο άνω των 1.500.

«Μου αρέσει να αναδεικνύω σε κάθε ευκαιρία τις μεξικάνικες ρίζες μου και την γυναικεία δραστηριότητα. Είμαι λοιπόν περήφανη που είμαι συνιδρυτής μιας μάρκας που πραγματικά όχι μόνο έχει ξεχωριστή γεύση αλλά έχει τις ρίζες της στην παράδοση και στον πολιτισμό», αναφέρει η ηθοποιός και σκηνοθέτης σε συνέντευξη της στο «HOLA USA». «Περίπου το 8% των παραγωγών είναι γυναίκες σε μια βιομηχανία που κυριαρχείται από άνδρες» σημειώνει.

Η Εύα Λονγκόρια επισκέφτηκε το αποστακτήριο όπου δημιουργείται η συγκεκριμένη τεκίλα. «Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με ένα αποστακτήριο τρίτης γενιάς 100% μεξικανικής ιδιοκτησίας, με μια γυναίκα CEO» δήλωσε η ηθοποιός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Η αγαύη δεν ποτίζεται τεχνητά μόνο από την βροχή», εξηγεί. «Χρησιμοποιούμε ίνες αγαύης τις οποίες τις θερμαίνουμε παραδοσιακά και όχι με αέριο. Αυτό είναι μία εξαιρετικά παραδοσιακή τεχνική».

Όπως τόνισε η ηθοποιός, είναι η πρώτη φορά που «δοκίμασε μια τεκίλα από την οποία μπορείς πραγματικά να καταλάβεις από τι φτιάχτηκε». «Έχει γεύση βανίλιας, είναι κρεμώδης, για μένα ήταν μια διαδικασία που “ανοίγει” τα μάτια », είπε χαρακτηριστικά και πρότεινει «να δοκιμάσετε να πιείτε την τεκίλα σε ένα ποτήρι σαμπάνιας».

Το Casa Del Sol προσφέρει τρεις ξεχωριστές ποικιλίες – Blanco, Reposado και Añejo.

NEWSBEAST Source

Related Posts