ΓΕΝΙΚΕΣ

Ζούπης (Opinion Poll): Κατρακυλάει η δημοφιλία του Κασσελάκη, είναι ίση με του Βελόπουλου

Ο ίδιος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «χάνει προς τρεις κατευθύνσεις: ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και αναποφάσιστους». «Αυτές είναι οι τρεις βασικές και σχεδόν ισόποσες απώλειες», τόνισε.Έπαλξη δημοκρατικής εποποιίας», είπε ο Τασούλας – Σφύριξαν αδιάφορα οι Σπαρτιάτες

Ο Ζαχαρίας Ζούπης κατέστησε σαφές ότι «το ΠΑΣΟΚ εισπράττει από αυτό. Πιστεύω ότι από τον Ιούνιο και μετά παρακολουθούμε την κατεδάφιση ενός κόμματος». Ξεκαθάρισε ότι η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αιτία της ανόδου του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη «και όχι κάποια στρατηγική του ΠΑΣΟΚ που πείθει ξαφνικά. Η πρόκληση για το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτή ακόμα».

Σε σχέση με την εικόνα του επόμενου διαστήματος, είπε ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα. «Το νέο κόμμα του κ. Κόκκαλη, η πιθανή φυγή της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου είναι κάποια από αυτά, είμαστε σε μία φάση εντατικοποίησης των πολιτικών διεργασιών, καθώς η πορεία προς τις ευρωεκλογές ευνοεί την πιο χαλαρή ψήφο. Στις μετρήσεις του επόμενου διαστήματος, αν δεν μπαίνουν γερά θεμέλια από τα κόμματα μπορούμε να δούμε και σκαμπανεβάσματα».

Ένα σημαντικό στατιστικό στοιχείο της δημοσκόπησης που επισημάνθηκε από τον Ζαχαρία Ζούπη, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι «το 54% ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ (του Ιουνίου) λέει ότι θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε ένα κόμμα με καθαρό αριστερό προσανατολισμό που θα δημιουργούταν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ». «Κάθε μέρα εμπεδώνεται ότι το κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι», τόνισε.

The post Ζούπης (Opinion Poll): Κατρακυλάει η δημοφιλία του Κασσελάκη, είναι ίση με του Βελόπουλου first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS

Related Posts