ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ασφάλεια του σπιτιού σου, ο κόσμος όλος!

Sponsored Content

Το σπίτι μας είναι ο κόσμος μας όλος, είναι το προσωπικό μας καταφύγιο, ο χώρος που μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία, που κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην αμελούμε την ασφάλεια του σπιτιού μας, αλλά να την προσέχουμε. Η ασφάλεια της κατοικίας μας αλλά και των περιεχομένων της αντικατοπτρίζει την ανάγκη μας για γαλήνη και ηρεμία. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο η Εθνική Ασφαλιστική με τα ολοκληρωμένα, πρωτοποριακά και ελκυστικά πακέτα Ασφάλισης Κατοικίας.

Κλιματική αλλαγή, ανάγκη για προστασία
H αυξανόμενη συχνότητα και ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τα τελευταία χρόνια, δημιουργούν την επιτακτική ανάγκη για προστασία της κατοικίας από τους συγκεκριμένους κινδύνους. Στον παλμό της εποχής, και απέναντι στις καταστροφές που μπορεί να επιφέρουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει τώρα την πλήρη κάλυψη  Ασφάλισης Οικοδομής και Περιεχομένου ημιυπόγειων, υπόγειων χώρων για Πλημμύρα, Θύελλα, Καταιγίδα, Ανεμοθύελλα καθώς και  κάλυψη Πτώσης Κεραυνού, κ.ά.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι, καθώς η χώρα μας είναι μια σεισμογενής περιοχή, η προστασία από σεισμό να αποτελεί προτεραιότητα για τον καθένα μας. Για αυτό και η Εθνική Ασφαλιστική, προχωρά σε μείωση 10% του ασφαλίστρου Σεισμού, στις νέες αιτήσεις κατοικιών και στις ανανεώσεις των πακέτων BASIC, EXTRA, ADVANCE και MAX.

Κινηθείτε έξυπνα και επωφεληθείτε
Η στιγμή για να προχωρήσουμε σήμερα κιόλας στην ασφάλιση της κατοικίας μας είναι πιο κατάλληλη από ποτέ. Προστατεύουμε σωστά το σπίτι μας και επωφελούμαστε με έκπτωση 10% για κάθε νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο Κατοικίας από την Εθνική Ασφαλιστική, για το σύνολο των ασφαλιστικών μας καλύψεων.

Επίσης, ένα ιδιαίτερα  σημαντικό πλεονέκτημα είναι η κρατική χορήγηση έως και  10% έκπτωσης από τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. έτους 2024 και εφεξής σε φορολογούμενους φυσικά πρόσωπα που έχουν ασφαλίσει την κατοικία τους για φυσικές καταστροφές για το σύνολο της αξίας της.

Η παροχή προνομίων αποτελεί ένα επιπλέον πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια μας, και ένα σημαντικό κίνητρο για όλους εμάς που θέλουμε να προστατεύσουμε τον «κόσμο» μας, το  προσωπικό μας καταφύγιο που δεν είναι άλλο από το σπίτι μας. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά τα οφέλη που μας προσφέρονται, κινούμαστε έξυπνα και προχωράμε χωρίς δεύτερη σκέψη στην ασφάλιση της κατοικίας μας.

Τέλος, τα προγράμματα Ασφάλισης για την κατοικία μας εξασφαλίζουν Δωρεάν την υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης.

Πάντα δίπλα μας με σύγχρονες καλύψεις
Με σύγχρονη ματιά, η Εθνική Ασφαλιστική μεριμνά για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την ασφάλιση κατοικίας μας με νέες σύγχρονες καλύψεις, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα τις ανάγκες των ανθρώπων σε κάθε φάση της ζωής τους.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις της έκπτωσης και για οποιαδήποτε πληροφορία για τα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας, μπορούμε να επικοινωνήσουμε σήμερα κιόλας με τον κατάλληλα πιστοποιημένο Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, με τα Υποκαταστήματα και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Εθνικής Ασφαλιστικής, (+302109099000 από Ελλάδα και εξωτερικό), ή με το Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts