ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Κρήτη στο πρόγραμμα της Corendon για το καλοκαίρι 2024

Ένα νέο δρομολόγιο στην Κρήτη για το καλοκαίρι του 2024, προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα η Corendon Airlines, με δύο πτήσεις την εβδομάδα από τα βρετανικά αεροδρόμια Γκάτγουικ και Μάντσεστερ προς το Ηράκλειο.

Μιλώντας για το νέο αυτό δρομολόγιο ο Mine Aslan, εμπορικός διευθυντής του τουρκικού αερομεταφορέα, δήλωσε: “Μετά από παρατηρήσεις πολλών εμπορικών μας συνεργατών, έχουμε πλέον επεκτείνει την προσφορά μας στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συμπεριλάβουμε την Κρήτη για το καλοκαίρι του 2024. Οι νέες πτήσεις στην Κρήτη θα είναι ο πρώτος από τους πολλούς νέους προορισμούς που σχεδιάζουμε να παρουσιάσουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο τα επόμενα χρόνια”.

Η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι θα εξυπηρετεί και πάλι την Αττάλεια από το Στάνστεντ, το επόμενο καλοκαίρι, προσφέροντας τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

“Αυτές οι πρόσθετες πτήσεις θα αυξήσουν τώρα τη χωρητικότητά μας το καλοκαίρι του 2024 σε πάνω από 360.000 [θέσεις], το μεγαλύτερο πρόγραμμά μας από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι στιγμής”, πρόσθεσε ο κ. Aslan.

Η Corendon Airlines προσφέρει, επί του παρόντος, 34 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024.

Ο τουρκικός αερομεταφορέας θα πραγματοποιεί πτήσεις προς την Αττάλεια, το Νταλαμάν και την Κρήτη από το Γκάτγουικ, το Στάνστεντ, το Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ, το Νιούκαστλ, το Μπρίστολ και τη Γλασκώβη το επόμενο έτος.

Η αεροπορική εταιρία, με στόλο 37 αεροσκαφών, έχει, ήδη, αναφέρει ισχυρές πρώτες πωλήσεις για το επόμενο καλοκαίρι και αναμένει να επιτύχει μεγαλύτερο όγκο πρώιμων κρατήσεων σε σχέση με πέρυσι.

The post Η Κρήτη στο πρόγραμμα της Corendon για το καλοκαίρι 2024 appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts