ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η μεγάλη νίκη της Epic Games στη δικαστική διαμάχη με την Apple

Η μεγάλη νίκη της Epic Games στη δικαστική διαμάχη με την Apple

Η μεγάλη νίκη της Epic Games στη δικαστική διαμάχη με την Apple

H Epic Games τα κατάφερε και το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ της στην αντιδικία με την Apple. Ως αποτέλεσμα αυτού, η Apple είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί σε χρονικό διάστημα 90 ημερών στο App Store.

Η μεγάλη νίκη της Epic Games συνίσταται στο ότι έχει καταφέρει να αναγκάσει την Apple να αλλάξει τους όρους του App Store, έτσι ώστε να επιτρέπει στους ανεξάρτητους δημιουργούς τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν άλλους τρόπους εκτέλεσης συναλλαγών πέρα από εκείνους που επιβάλλει η Apple και χρεώνει, μάλιστα, την προμήθεια 30%.

Παρόλα αυτά, η Apple δεν κατηγορήθηκε για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού, απλώς υποχρεώθηκε να προχωρήσει στις διορθωτικές κινήσεις, όπως επιτάσσει η δικαστική απόφαση για το App Store. H Epic Games, Θα μπορούσε δηλαδή, σήμερα να παρακάμψει την Apple για να επιτρέψει πληρωμές μέσω δικού της συστήματος για το Fortnite.

Για την ιστορία, πάντως, η Epic Games θα πρέπει να πληρώσει στην Apple το ποσό των 3.65 εκατομμυρίων δολαρίων για τις ζημιές που υπέστη λόγω της παράκαμψης των όρων και των προϋποθέσεων του App Store.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts