ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα Binance αποσύρεται από τη Ρωσία – Θα πωλήσει το σύνολο των δραστηριοτήτων της στην CommEX

Αποσύρεται από τη Ρωσία η Binance, η μεγαλύτερη παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα. υπό τον φόβο διώξεων σε βάρος της από τις αμερικανικές αρχές σε σχέση με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Η εταιρεία θα πωλήσει το σύνολο των δραστηριοτήτων της στη Ρωσία στην CommEX, μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που εμφανίσθηκε επισήμως χθες, Τρίτη. Οι αμερικανικές δικαστικές αρχές ήταν πιθανό να διεξαγάγουν έρευνες σε βάρος της Binance: σύμφωνα με μια πληροφορία του πρακτορείου Bloomberg τον περασμένο Μάιο, η Binance είναι ύποπτη ότι επέτρεψε σε ρώσους πολίτες να διαφύγουν από τις αμερικανικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Μόσχα μετά την εισβολή στην Ουκρανία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η εταιρεία, η οποία βρισκόταν τακτικά αντιμέτωπη με επικρίσεις από την ίδρυσή της το 2017, είχε αρνηθεί οποιαδήποτε παραβίαση των κυρώσεων. «Αναγνωρίζουμε πως το να επιχειρούμε στη Ρωσία δεν είναι συμβατό με τη στρατηγική συμμόρφωσης της Binance», δήλωσε ο Νόα Πέρλμαν, εκπρόσωπος της Binance, όπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση. Η πλατφόρμα διευκρίνισε πως η διαδικασία πώλησης των δραστηριοτήτων της θα χρειαστεί ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί.

The post Η παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα Binance αποσύρεται από τη Ρωσία – Θα πωλήσει το σύνολο των δραστηριοτήτων της στην CommEX first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS

Related Posts