ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πολωνική λίγκα απέλυσε τον Ζαγκούμνι!

Ο παλαίμαχος διεθνής πασαδόρος είχε αναλάβει την προεδρία της Λίγκας τον Ιανουάριο του 2019 και παρόλο που διαχειρίστηκε εξαιρετικά την κρίση, στο σημερινό ΔΣ αποφασίστηκε η αποπομπή του!

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

«Είμαι σοκαρισμένος απ’ αυτό που συνέβη καθώς δεν υπήρχε κανένας λόγος για να παρθεί μια τέτοια απόφαση και μάλιστα πρόσφατα είχαμε συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου μου… Δεν ξέρω τι υπάρχει από πίσω, αλλά είναι ακόμη πολύ φρέσκο. Σίγουρα πάντως θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και οι πρόεδροι αποφάσισαν κάτι τέτοιο», είπε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού στα πολωνικά ΜΜΕ υπενθυμίζοντας ότι δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τη θητεία του κατά τη διάρκεια της οποίας έπρεπε να ξεπεράσει την πανδημία του κορωνοϊού και τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε.

«Ενώ όλοι παραδέχθηκαν ότι καταφέραμε να έχουμε όλους τους οικονομικούς στόχους που είχαμε θέσει κι ετοιμαζόμουν να επισκεφτώ την πόλη που θα φιλοξενούσε το Σούπερ Καπ, ήρθε αυτή η απόφαση», πρόσθεσε ο Ζαγκούμνι με την όλη ιστορία να αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον με το όνομα που διέρρευσε ως πιθανού αντικαταστάτη του.

Κι αυτό γιατί ο Άρτουρ Πόπκο ήταν πρόεδρος της Λίγκας σε δύο διαφορετικές θητείες, αρχικά την 6ετια 2010-2016, όταν και έγινε η μετάλλαξη (με την κλειστή λίγκα το 2012) και κατόπιν την σεζόν 2017-2018 όταν συνελήφθη για δεύτερη φορά ως ύποπτος διαφθοράς (για τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ 2014 στην Πολωνία).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts