ΚΟΣΜΟΣ

Η πρώην προσωπική βοηθός του Μπόρις Τζόνσον αποκαλύπτει ντροπιαστικές στιγμές του

Για τις προσωπικές στιγμές του Μπόρις Τζόνσον μίλησε η πρώην βοηθός του Κλέο Γουάτσον. Δύο χρόνια μετά την απόλυσή της από την Ντάουνινγκ Στριτ, η ίδια δεν διστάζει να χαρακτηρίσει την παλιά της δουλειά ως «νταντά» του Τζόνσον.

«Ο ρόλος μου στο Νο 10 ακούγεται φανταχτερός, αλλά πολλές φορές ήμουν πολύ πιο κοντά στο να γίνω νταντά του Μπόρις», έγραψε για το Tatler.

Ενθυμούμενη τις μέρες που ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός νοσούσε με κοροναϊό, αναφέρει πως έπρεπε να του μετρά τη θερμοκρασία.

«Το ένα χέρι στο ισχίο και με το άλλο να κρατώ το ψηφιακό στοματικό θερμόμετρο. ‘Είναι πάλι αυτή η ώρα πρωθυπουργέ’, έλεγα», περιγράφει.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η στιγμή που όπως λέει χρειάστηκε να στήσουν καρέκλες ως εμπόδια στην πόρτα του γραφείου του ενώ απομονωνόταν. «Έτσι δημιουργήθηκε η πρωθυπουργική «πόρτα κουταβιών»», έγραψε.

«Είχε γονατίσει στα καθίσματα, με τους αγκώνες του ακουμπισμένους στην κορυφή, σαν ένα μεγάλο ατίθασο γκόλντεν ριτρίβερ, που ουρλιάζει για την προσοχή», αναφέρει η Γουάτσον.

Η ίδια μεταξύ όλων έπρεπε να ρωτά μονίμως τον Τζόνσον έαν έχει πλύνει τα χέρια του και να τον επιπλήττει όταν έκανε χαζά αστεία.

Του ζήτησα να μαζέψει τα περιττώματα του σκύλου του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffpost UK, η στιγμή ήρθε όταν είχαν πάει στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς.

«Ανεβήκαμε στον επάνω όροφο όπου υπήρχε μια φρικτή μυρωδιά. ‘Αγαπητή’ είπε ο πρωθυπουργός κοιτάζοντάς με ανυπόμονα, «η Ντίλιν τα έκανε».

Τότε, όπως υποστηρίζει του ζήτησε να τα μαζέψει. «Λοιπόν καλύτερα να μαζέψεις τότε», είπα. Και το έκανε».

Η Γουάτσον απολύθηκε από τον Τζόνσον μετά την παραίτηση του Ντόμινικ Κάμινγκς και όπως υποστηρίζει ο πρωθυπουργός της είπε ότι δεν μπορεί να την κοιτά γιατί της θύμιζε τον «Ντομ».

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts