ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple λανσάρει πρόγραμμα επισκευής self-service για iPhone

Το πρόγραμμα επισκευής self-service για iPhone, που ανακοίνωσε η Apple στα τέλη του 2021, είναι γεγονός. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες iPhone 12, iPhone 13 και iPhone SE τρίτης γενιάς να πραγματοποιούν ορισμένες επισκευές στο σπίτι. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να το φέρει στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2022.

Σύμφωνα με τον τεχνολογικό κολοσσό, γνήσια εγχειρίδια επισκευής, ανταλλακτικά και εργαλεία της Apple θα είναι διαθέσιμα στο νέο κατάστημα επισκευών Self Service. Εκεί, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 200 ανταλλακτικά και εργαλεία. Αρχικά το πρόγραμμα θα αφορά τις συσκευές που είπαμε παραπάνω, ωστόσο μέσα στη χρονιά σχεδιάζει να επεκτείνει το κατάστημα με εργαλεία, εγχειρίδια και ανταλλακτικά για Mac με τσιπ σιλικόνης Apple.

Έτσι, όταν κάποιος χρειαστεί να επισκευάσει τη συσκευή του, θα χρειαστεί να διαβάσει το εγχειρίδιο επισκευής για το προϊόν τους και τη συγκεκριμένη επισκευή στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple. Μετά θα πρέπει να παραγγείλει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα από το κατάστημα και να το επισκευάσει.

Παράλληλα, η Apple θα παρέχει με 49$ ένα κιτ με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τις επισκευές. Το κιτ θα το νοικιάζουν για μία εβδομάδα και στη συνέχεια θα αποστέλλεται πίσω χωρίς έξτρα χρέωση.

Η εταιρεία προειδοποιεί ότι η “συντριπτική πλειονότητα” των πελατών θα πρέπει να επισκέπτεται έναν επαγγελματία πάροχο επισκευών, όπως ένα Apple Store, για να διασφαλίσει ότι οι συσκευές τους επισκευάζονται με ασφάλεια και αξιοπιστία.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts