ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η easyJet εγκαινιάζει 12 νέα δρομολόγια από οκτώ αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου | Η Λάρνακα ανάμεσά τους

Η easyJet ξεκίνησε να πουλάει θέσεις σε 12 νέα δρομολόγια από οκτώ αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου για το καλοκαίρι του 2024, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Λάρνακα της Κύπρου.

Οι πτήσεις περιλαμβάνουν τρία νέα δρομολόγια προς την Ενφίντα στη βορειοανατολική Τυνησία και τρία προς το Αλικάντε.

Η αεροπορική εταιρία εγκαινιάζει για πρώτη φορά πτήσεις όλο τον χρόνο προς την Ενφίντα από το Λίβερπουλ, τη Γλασκώβη και το Μπέλφαστ.

Οι πτήσεις από το Λίβερπουλ θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, οι πτήσεις από το Belfast International θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ η σύνδεση με τη Γλασκώβη θα ξεκινήσει στις 2 Μαΐου.

Η easyJet holidays θα προσφέρει για πρώτη φορά διακοπές στην παραλία από το Σαουθάμπτον, μετά την έναρξη πτήσεων προς το Αλικάντε στις 31 Μαρτίου και την έναρξη εβδομαδιαίων δρομολογίων προς το Φάρο στο Αλγκάρβε στις 6 Ιουνίου.

Πτήσεις προς Αλικάντε θα είναι επίσης διαθέσιμες από το Μπέλφαστ για πρώτη φορά, από τις 2 Μαΐου. Εν τω μεταξύ, η easyJet θα επαναφέρει το δρομολόγιο προς Αλικάντε από το Νιούκαστλ στις 2 Απριλίου.

Οι πτήσεις από το Σαουθάμπτον θα πραγματοποιούνται τις Κυριακές, ενώ θα υπάρχουν δύο πτήσεις την εβδομάδα, τόσο από το Μπέλφαστ, όσο και από το Νιούκαστλ.

Η easyJet θα ξεκινήσει επίσης εκ νέου δύο φορές την εβδομάδα πτήσεις από το Λούτον προς το Ρέους της Ισπανίας, καθώς και ένα ακόμη δρομολόγιο που θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα προς την πόλη από το Μάντσεστερ, αρχής γενομένης και για τα δύο από τις 2 Απριλίου.

Επίσης, το επόμενο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν δύο φορές την εβδομάδα δρομολόγια από το Μπρίστολ προς τη Μάλτα, από τις 3 Απριλίου, και ένα νέο δρομολόγιο δύο φορές την εβδομάδα από τη Γλασκώβη προς τη Λάρνακα στην Κύπρο, από τις 4 Μαΐου.

Yπηρεσία μεταφοράς αποσκευών από πόρτα σε πόρτα

Η εasyJet ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη οικονομική αεροπορική εταιρία που θα αρχίσει να προσφέρει τη δυνατότητα συλλογής και παράδοσης αποσκευών από πόρτα σε πόρτα.

Η επιλογή αυτή προσφέρεται στις πτήσεις από το Γκάτγουικ προς τη Γενεύη σε αρχική τιμή 37 λίρες.

Η υπηρεσία παρέχεται από τον εξειδικευμένο πάροχο Airportr, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να παραδώσουν τις αποσκευές τους από το σπίτι τους και να τις παραλάβουν στον τελικό τους προορισμό.

Η εν λόγω δυνατότητα είναι μία από τις τρεις που διατίθενται μετά από έρευνα που έδειξε ότι το 40% των επιβατών της αεροπορικής εταιρίας θα ενδιαφερόταν για τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Ο αερομεταφορέας συμπεριλαμβάνει επίσης την υπηρεσία σε έναν συνολικό ναύλο, που σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες με ναύλο Flexi που πετούν από το Γκάτγουικ και τη Γενεύη συμπεριλαμβάνουν την υπηρεσία στην κράτησή τους.

Σε δηλώσεις τη η εμπορική διευθύντρια της easyJet, Sophie Dekkers, είπε: ” Αναζητούμε πάντα τρόπους για να καινοτομούμε με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ώστε να διασφαλίζουμε ότι παρέχουμε περισσότερες επιλογές από αυτές που επιθυμούν οι πελάτες μας, γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε τις υπηρεσίες της Airportr αρχικά από το Γκάτγουικ του Λονδίνου και τη Γενεύη, ώστε να κάνουμε τα ταξίδια ακόμη πιο εύκολα για τους πελάτες μας, είτε πετούν για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.”

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Airportr, Randel Darby, πρόσθεσε: “Η σημερινή ανακοίνωση ότι εισάγουμε την Airportr σε δύο από τα κορυφαία αεροδρόμια της easyJet σηματοδοτεί άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη διαχείριση αποσκευών εκτός αεροδρομίου. Οι ταξιδιώτες συνεχίζουν να δίνουν προτεραιότητα στην ταχύτητα και την ευκολία και στρέφονται όλο και περισσότερο σε διαδικασίες εκτός αεροδρομίου για να το επιτύχουν. Ως αεροπορική εταιρία, η easyJet έχει δεσμευτεί να διευκολύνει τη διέλευση των πελατών της από το αεροδρόμιο γρηγορότερα, παρέχοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν ταξιδεύουν με αποσκευές. Είμαστε ευτυχείς που η Airportr μπορεί να υποστηρίξει την easyJet σε αυτή την αποστολή, με τα ταξίδια χωρίς αποσκευές να είναι πλέον δυνατά από και προς τα αεροδρόμια”.

The post Η easyJet εγκαινιάζει 12 νέα δρομολόγια από οκτώ αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου | Η Λάρνακα ανάμεσά τους appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts