ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η EasyJet Holidays με κέρδη 35 εκατ. λιρών η «ταχύτερα αναπτυσσόμενη» εταιρεία στον κλάδο

Το EasyJet holidays πρόκειται να πραγματοποιήσει κέρδη άνω των 35 εκατομμυρίων λιρών φέτος, ενώ στοχεύει σε αύξηση των πελατών κατά 30% το 2023.

Η εταιρία αναμένεται να μεταφέρει 1,1 εκατομμύρια παραθεριστές αυτό το οικονομικό έτος.

easyΑυτό είναι το πρώτο βήμα προς τον στρατηγικό στόχο των 100 εκατομμυρίων λιρών κερδών προ φόρων μεσοπρόθεσμα, είπε η εταιρεία στους αναλυτές στο City σε ενημέρωση.

Η EasyJet Holidays εκμεταλλεύεται το ευρωπαϊκό δίκτυο αναψυχής της αεροπορικής εταιρείας για να δημιουργήσει «ισχυρές και αυξανόμενες αποδόσεις», ενώ παράλληλα παίρνει μερίδιο αγοράς από ανταγωνιστές tour operators.

Η παρουσίαση για να συζητηθεί η «ταχεία ανάπτυξη» του tour operator της easyJet διοργανώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Garry Wilson και τον οικονομικό διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας Kenton Jarvis.

Ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet, Johan Lundgren, δήλωσε: «Η EasyJet holidays δημιουργήθηκε για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών μας για πακέτα διακοπών σε προορισμούς που γνωρίζουν και αγαπούν στο δίκτυό μας. Έχει γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία διακοπών στο Ηνωμένο Βασίλειο και το μοναδικό επιχειρηματικό μας μοντέλο οδηγεί στην επίτευξη του στόχου μας για κέρδη 100 εκατομμυρίων λιρών μεσοπρόθεσμα».

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts