ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Meadway Shipping μετέφερε το πρώτο φορτίο χυτοσίδηρου που εξήχθη ποτέ από τη Σαουδική Αραβία (pics)

Η Meadway Shipping Singapore Pte Ltd του Κώστα Δελαπόρτα έγραψε ιστορία αφού πλοίο της και πιο συγκεκριμένα το φορτηγό MV ARTEMIS μετέφερε το πρώτο φορτίου χυτοσίδηρου που εξήχθη ποτέ από τη Σαουδική Αραβία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Meadway Shipping Singapore Pte Ltd πέτυχε ένα ιστορικό ορόσημο στον κόσμο της ναυτιλίας! Η Meadway Shipping είχε την απίστευτη τιμή να μεταφέρει το πρώτο φορτίο χυτοσίδηρου που εξήχθη ποτέ από τη Σαουδική Αραβία, στο λιμάνι Jasan» επισημαίνει η διοίκηση:

«Το επίτευγμα αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή τόσο για την εταιρεία μας όσο και για το έθνος της Σαουδικής Αραβίας, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να ξεπερνάμε τα όρια και να γράφουμε ναυτιλιακή ιστορία. Η αφοσίωση, η τεχνογνωσία και η αδιάκοπη επιδίωξη της αριστείας της ομάδας μας κατέστησαν εφικτό αυτό το ιστορικό επίτευγμα. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του αξιοσημείωτου εγχειρήματος» και προσθέτει:

« Το επίτευγμα αυτό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Meadway Shipping ως ηγέτη στη ναυτιλιακή βιομηχανία και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε πρωτοποριακά έργα που συνδέουν τα έθνη και διαμορφώνουν το μέλλον του παγκόσμιου εμπορίου».

Διαβάστε ακόμη 

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Νέα προσπάθεια για τον έλεγχο και πληρωμή των ενστάσεων 

Μπλε Κέδρος: «Μπαράζ» προσφυγών για το 5άστερο της οικογένειας Ευμορφίδη στο Κουκάκι (pics) 

Δημήτρης Μπακάκος (SingularLogic): Το εκλογικό σερί και τα 9 μεγάλα έργα (pics) 

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts