ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI κλείνει την Pacific World|Αποχωρεί από την αγορά MICE

Έχοντας στο portfolio της περισσότερες από 40.000 εκδηλώσεις, τα τελευταία 10 χρόνια, σε περισσότερους από 100 προορισμούς, σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Pacific World, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες MICE στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τη λειτουργία της, στις 14 Νοεμβρίου 2020.

Η Pacific World είναι ένα από τα παλαιότερα DMC στον κόσμο, που σταματά την λειτουργία στον κλάδο των εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19.

Με 40 χρόνια παρουσίας στην διαχείριση προορισμών, συνεδρίων και εκδηλώσεων, είχε ανακοινώσει νωρίτερα το κλείσιμο των δραστηριοτήτων της στο Χονγκ Κονγκ από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια TUI, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αγορά MICE και έτσι η εταιρία με παρουσία σε 26 χώρες κλείνει από  Νοέμβριο.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1980 στο Χονγκ Κονγκ από τον Jacques Arnoux και τον Bob Guy, και η Pacific World είναι μία από τις τρεις μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο TUI στο πλαίσιο της  TUI Destination Experiences: Intercruises, Pacific World και Musement.

ksd
adv

«Ο κορονοΪός συνεχίζει να προκαλεί πρωτοφανείς αναταραχές στον κλάδο των ταξιδιών και του τουρισμού. Ως αποτέλεσμα, η TUI Destination Experiences, η μητρική διαίρεση της Pacific World, προχωρά σε μια στρατηγική ψηφιοποίησης και αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγορά συναντήσεων και εκδηλώσεων», δήλωσε εκπρόσωπος της Pacific World.

“Η TUI Destination Experiences θα σταματήσει να λειτουργεί την επιχείρηση συναντήσεων, κινήτρων, διασκέψεων και εκδηλώσεων (MICE) με την επωνυμία Pacific World τον Νοέμβριο του 2020. Αυτή η αλλαγή επηρεάζει την Pacific World παγκοσμίως”, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την TUI.

Ο Jacques Arnoux, σε δήλωσή του αναφέρει: «Πιστεύουμε ότι η βιομηχανία θα ανακάμψει στο μέλλον και το πάθος και η κληρονομιά μας για καινοτομία θα δημιουργήσουν μελλοντικές λύσεις για τους πελάτες μας».

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts