LIFESTYLE

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Απέκλεια τους φίλους μου 2-3 χρόνια αν θεωρούσα ότι με πρόδωσαν – Ήταν όμως μέσα στο μυαλό μου

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με οικοδεσπότες την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και διηγήθηκε τη μέχρι σήμερα περιπετειώδη ζωή του.

«Είμαι 37 και νιώθω 60 χρονών. Πειράζει; Ήμουν πολύ ατίθασο νιάτο. Κάθομαι πολύ σπίτι και παίζω χαρτιά, πάμε σε παραλίες χωρίς πολύ κόσμο, αποφεύγω πάρα πολλά πράγματα» είπε αρχικά.

Κατόπιν μίλησε για τη σχέση του με την Αμερική που ξεκίνησε από τα νεανικά του χρόνια με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών και κατόπιν για να σπουδάσει παραγωγή.

Όπως είπε είναι πιο εύκολο να πετύχει σε αυτό το κομμάτι παρά σαν ηθοποιός.

«Μου αρέσει που δεν είναι σαφές τι κάνω» είπε μεταξύ άλλων.

O ηθοποιός μίλησε για τις φορές που έχασε τα μαλλιά του και άσπρισε, την πρώτη φορά στα 18 του, ενώ αποκάλυψε πως έβαφε τα μαλλιά του από 19 ετών.

«Μέχρι και το Μπρούσκο έβαφα τα μαλλιά μου γιατί μου είχαν πέσει και είχαν βγει άσπρα και γενικά είχα από πολύ μικρή ηλικία άσπρα μαλλιά, από τα 19. Άρχισαν να μου τα βάφουν όταν ξεκίνησα την μυθοπλασία στην τηλεόραση γιατί υποδυόμουν έναν 20χρονο. Εμένα με είχε κουράσει πολύ αυτό», δήλωσε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Σε κάποια φάση είπα δεν μπορώ άλλο και τα άφησα λευκά. Φρίκαρα όταν μου έπεσαν τα μαλλιά, είχα πάθει σοκ. Μου είχε φύγει το ένα φρύδι, τα ματόκλαδα, ήταν το σοκ που μου βγήκε εκεί. Ίσως ήμουν πιο ευαίσθητος σε κάποια θέματα, τα οποία με έκαναν να μην μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια. Μέσα σε ένα βράδυ έφυγαν όλα μου τα μαλλιά. Έφευγαν τούφες. Τους αισθανόμουν όλους φρικαρισμένους μην πάθω εγώ κάτι. Όταν το ξανάπαθα δεν με πείραξε. Είναι από τις δοκιμασίες που χάρηκα που την πέρασα. Σου χαρίζεται ένα καμπανάκι. Μαθαίνω μόνο από αυτά» τόνισ εο Θεοχάρης Ιωαννίδης και πρόσθεσε:

«Όταν ήμουν μικρός ήμουν πάντρελος. Αν είχα τέτοιο παιδί θα το είχα φιμώσει! Η μαμά μου τώρα θα σου πει ότι αυτό είναι η ζωή. Έφυγα πάρα πολλές φορές από το σπίτι μου.

Οι γονείς μου προσπάθησαν να με πείσουν να επισκεφτώ ειδικό. Και με αυτό είχα θέμα. Πήγαινα και αισθανόμουν ότι ήμουν κουμπωμένος. Μου κακοφαινόταν να πληρώσω κάποιον για να μου δώσει συμβουλές.

Μετά τα 30 άρχισα να διαβάζω πολύ».

Όπως είπε χρειάστηκε να διαχειριστεί τις εκρήξεις του και περιέγραψε πώς χάλασε τη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα.

«Έφευγα και χανόμουν και μπορεί να έκαναν να με βρουν και έναν μήνα! Έκλεινα τα πάντα, άλλαζα νούμερα και δεν με έβρισκε κανείς. Ήμουν πολύ αντιδραστικός. Έβλεπα μια αντιπαράθεση πριν γίνει. Λάθος. Με πλήγωναν πολύ κουτά πράγματα.

Δεν μιλούσα με φίλους μου και τους απέκλεια 2-3 χρόνια αν θεωρούσα ότι με πρόδωσαν και ήταν μέσα στο μυαλό μου.

Έχω πρόσφατη φίλη, τη Δανάη (σ.σ. Μπάρκα). Είχε κάνει κάτι εν αγνοία της που δεν έκανε, θεώρησα ότι δεν ήταν σωστό. Από ένα σημείο και μετά εκνευρίστηκε κι αυτή και δεν μου μίλαγε.

Μου έλειψε πάρα πολύ. Όταν γύρισα φέτος από την Αμερική την προσέγγισα. Της έστειλα ένα μήνυμα» εξολογήθηκε.

NEWSBEAST Source

Related Posts