ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική ήττα Σεβαστή στην Πάτρα

Καλησπέρα από τα άδεια στέκια της Βουκουρεστίου. Έφυγε ο Κυριάκος Θεσσαλονίκη και μου πήρε τους συνομιλητές. Όπως μου πήρε και ο Ιβάν τον γείτονα Κυριάκο του ΚΙΝΑΛ. Άγευστος ο καπουτσίνο σήμερα.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Σήμερα δεν είχα σκοπό να γράψω και να κρατήσω αποστάσεις από όλα απολαμβάνοντας τον καφέ μου με τον φίλο μου τον Κυριάκο όμως από τότε που αποχώρησε (σαν φίλος πάντα) από το ΚΙΝΑΛ για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, έχασα στην Αθήνα την καλύτερη παρέα που είχα στον μεσημεριανό μου καφέ. Μου λείπει ο Κυριάκος.

  • Έχω όμως πολύ υλικό καθώς στον ελληνικό αθλητισμό γίνεται επανάσταση. Αυτή του 1821 ξεκίνησε από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων με τους προεστούς της Αχαΐας να συγκεντρώνονται εκεί και υπό τον Παλαιών Πατρών Γερμανό να κηρύσσεται η επανάσταση.

Ιστορική ήττα Σεβαστή

Περίπου 199 χρόνια αργότερα και 90 χιλιόμετρα βορειότερα, στην Πάτρα έγινε μια απείρως μικρότερης σημασίας μεν, επανάσταση δε. Ο Σεβαστής έχασε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ βόρειας Πελοποννήσου. Εκεί όπου υποτίθεται τα ελέγχει όλα ο τοποτηρητής Τόλης. Αμ δε… Συστάθηκε το διοικητικό συμβούλιο και για πρώτη φορά στα χρόνια διοίκηση Σεβαστή καταγράφηκε ήττα.

  • Η σύσταση του διοικητικού συμβουλίου ξεκίνησε με τη δια βοής ομόφωνη ανακήρυξη του Νίκου Μπαλάση στη θέση του προέδρου κατόπιν πρότασης του απερχόμενου Τζελάτη που θα παραμείνει σύμφωνα με δική του δήλωση, άλλον έναν χρόνο στην ΕΑΣ ως αντιπρόεδρος.

Δια βοής και ομόφωνα, συμφωνήθηκε να αναλάβει ταμίας ο Βασίλης Καρανάσσος του Αρίωνα. Μέχρι εδώ όλα καλά για το κάστρο Σεβαστή. Πάμε στον γενικό γραμματέα. Η πρόταση του Τζελάτη ήταν ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, πρώην πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ…

  • Σε αυτήν την πρόταση του ΣΕΓΑΣ υπήρξε… αντίπαλος. Ο εκπρόσωπος του Έσπερου (black list για την ομοσπονδία αυτός ο σύλλογος) Δημήτρης Πεγλερίδης εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος για τη θέση του γενικού γραμματέα.

Η κατάληψη της θέσης αποφασίστηκε με μυστική ψηφοφορία και εκεί έγινε το μπαμ. Πέντε υπέρ του «επαναστάτη» Πεγλερίδη του συλλόγου που στηρίζει την κίνηση της Αναγέννησης που διεκδικεί τον ΣΕΓΑΣ και 4 για τον υποψήφιο του Τζελάτη. Τί έγινε ρε παιδιά; (που έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στους Απαράδεκτους).

  • Από ότι έμαθα, μόλις βγήκε το 5-4, για κανά πεντάλεπτο υπήρχε νεκρική σιγή στο συμβούλιο και ο Τόλης έψαχνε τρόπο να το μεταφέρει στο Βασίλη… Τζάμπα τα ψηφοδέλτια.

Δεύτερο «χτύπημα» για τον Σεβαστή

Δεν είμαι fan των social media και με εξαίρεση τo Twitter δεν παρακολουθώ τα υπόλοιπα. Μου μετάφεραν όμως κάτι από το Facebook που με ξάφνιασε. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Μπόλας σχολίασε κάτω από την ομιλία του Βασίλη Οικόνομου στη βουλή για το αθλητικό νομοσχέδιο! «Μπράβο Βασίλη τα είπες πολύ καλά»…

  • Ο Οικονόμου όπως έγραψε και το Sportsfeed έκανε χθες την επίσημη πρώτη εμφάνιση ως υποψήφιος για τον ΣΕΓΑΣ. Δηλαδή αντιπολίτευση στον Σεβαστή. Δηλαδή ο Μπόλας που είναι στο συμβούλιο του Σεβαστή, άλλαξε στρατόπεδο. Δεν θα είναι ο τελευταίος…

Χάθηκε ο Παναγόπουλος

Είπα Facebook και θυμήθηκα τον Κώστα Παναγόπουλο. Έχει αποτραβηχτεί από τις δημόσιες αντεγκλήσεις με την κυβέρνηση. Ως Παναγόπουλος μόνο, γιατί όπως και ο ίδιος δήλωσε, διαθέτει ψεύτικο προφίλ στο Facebook και τους παρακολουθεί όλους. Και τους σχολιάζει όλους….

Ούτε στο μίτινγκ της Φιλοθέης…

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είναι ο εκπρόσωπος του συλλόγου της Φιλοθέης. Χθες δεν ήταν παρών στο γκαλά που διοργανώνει ο σύλλογος και αυτό δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Βέβαια δεν ήταν κανένας από τον ΣΕΓΑΣ στο γκαλά. Αντιθέτως ήταν ο υφυπουργός αθλητισμού…

Τη Δευτέρα τσουνάμι

Θα το πω σήμερα Σάββατο. Τη Δευτέρα ο Αυγενάκης θα είναι στην κορυφή του κόσμου. Κάπως έτσι θα αισθάνεται μετά από το τσουνάμι που θα σηκωθεί. Λυπάμαι τους ομοσπονδιάρχες (όχι όλους) που θα εμφανιστούν μπροστά του στη βουλή.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts