ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ιταλία: Σκληρή κριτική στον Σαλβίνι για τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Λέγκα

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι παρουσίασε σήμερα το απόγευμα, στην Ποντίντα της βόρειας Ιταλίας, τις έξι κύριες δεσμεύσεις του κόμματός του ενόψει των εκλογών της 25ης Σεπτεμβρίου και με στόχο τη διακυβέρνηση της χώρας.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για νέες οικονομικές βοήθειες για την πληρωμή των λογαριασμών της ενέργειας από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, την έγκριση μεταρρύθμισης που να ενισχύει την αυτονομία της τοπικής αυτοδιοίκησης, την αυστηροποίηση των νόμων για το μεταναστευτικό, την υιοθέτηση ενιαίας φορολογικής κλίμακας, τη μείωση του ορίου ηλικίας για την συνταξιοδότηση και τη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος.

«Scripta manent, τα γραπτά μένουν. Οι υπουργοί και περιφερειάρχες μας υπογράφουν σήμερα τις συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις», τόνισε ο Ματέο Σαλβίνι. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στη συγκέντρωση της Ποντίντα συμμετέχουν αυτήν την ώρα 100.000 υποστηρικτές της Λέγκα.

Ο γραμματέας του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, Ενρίκο Λέτα, σε ομιλία του αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη συγκέντρωση και υπογράμμισε ότι η Λέγκα συνεχίζει να διχάζει επικίνδυνα την Ιταλία σε Βορρά και Νότο και να ταυτίζεται με τις θέσεις της Ουγγαρίας του Βίκτορ Ορμπάν.

Διαβάστε ακόμη

«Η Ελλάδα είναι για την NCL ο τέλειος προορισμός κρουαζιέρας»

Αντώνης Τζωρτζακάκης (5G Συμμετοχές – Phaistos): Το fund που θέλει να πυροδοτήσει τον μετασχηματισμό της οικονομίας σε 5G

Χάμπεκ: Ίσως υπάρξουν και 4ψήφια ποσά στους λογαριασμούς ενέργειας

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts