ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάλι 2022 – Κορακίδης: «Από την διοργάνωση θα ήθελα να φύγω με ένα ατομικό ρεκόρ»

Υποψήφιος για ένα μετάλλιο στην σφυροβολία είναι ο Γιάννης Κορακίδης, ο οποίος φέτος έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία Κ20 και στο Κάλι επιθυμεί να ξεπεράσει τον εαυτό του.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Την Τρίτη το βράδυ (20:01/21:20) o Κορακίδης και μαζί του ο Νικόλας Πολυχρονίου, θα αγωνιστεί στον προκριματικό της σφυροβολίας του παγκόσμιου πρωταθλήματος Κ20 που θα λάβει μέρος στην Κολομβία και o 19χρονος αθλητής είναι ανυπόμονος: «Δεν περνάνε οι μέρες. Νιώθω έτοιμος και ψυχολογικά και σωματικά. Είμαι πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν είμαι ευχαριστημένος με την εγκαταστάσεις (δεν έχουν σφύρες) και εδώ και 2 μέρες κάνουμε 5 βολές. Πάλι καλά πάνε πολύ καλά και αυτό μετράει. Θα τα παραβλέψουμε όλα αυτά και θα συγκεντρωθούμε πρώτα στα προκριματικά!», ανέφερε ο Κορακίδης στο Sportsfeed.

Στον πρώτο αγώνα της σεζόν ο νεαρός σφυροβόλος κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ και από 71.09μ έριξε την σφύρα του στα 77.52μ, μέτρα που αν ρίξει μπορούν να τον φέρουν στα μετάλλια, και από τότε είναι σταθερός πάνω από τα 76μ, αλλά ο ίδιος δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις μου γιατί πιστεύω μπορώ να ρίξω περισσότερα μέτρα. Σίγουρα ο ανταγωνισμός στο Κάλι είναι ένα πολύ μεγάλο βοήθημα για να βγάλουμε μια νέα ατομική επίδοση. Δεν θέλω τόσο να σκέφτομαι τον αγώνα και το τι θα γίνει, θέλω απλά να μπω μέσα στον αγώνα και να το ευχαριστηθώ μέχρι και την τελευταία προσπάθεια. Από την διοργάνωση θα ήθελα να φύγω με ένα ατομικό ρεκόρ, ακόμα και αν είναι 1 εκατοστό περισσότερο».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts