ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάλι 2022, παγκόσμιο Κ20 – Παυλίδης: «Να τελειώσω με ατομικό ρεκόρ»

Την Παρασκευή το απόγευμα (17:25/18:35) δυο Έλληνες θα διεκδικήσουν την θέση τους στον μεγάλο τελικό της δισκοβολίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι και ο Δημήτρης Παυλίδης, πιο έμπειρος πλέον, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

O Δημήτρης Παυλίδης βρίσκεται στην Κολομβία για να αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 μετά την διοργάνωση του Ναϊρόμπι και περιμένει να έρθει η στιγμή του αγώνα: «Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι, κουραστήκαμε αλλά φθάσαμε όλοι καλά και αυτό έχει σημασία. Εδώ είναι ωραία έχω συνηθίσει πλέον, το κλίμα είναι πολύ ωραίο εδώ με τα παιδιά όλοι είμαστε μια παρέα και ανυπομονούνε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό». Από τότε που αγωνίστηκε στη Κένυα, ο 19χρονος δισκοβόλος έχει βελτιωθεί αγωνιστικά, καταρρίπτοντας το 58.27μ με βολή στα 60.27μ: «Είμαι ευχαριστημένος με την κατάστασή μου γιατί στην Αμερική δεν έκανα καθόλου προπόνηση με το εφηβικό όργανο. Αλλά θα ήθελα να τελειώσω την τελευταία μου χρόνια ως έφηβος με ένα καινούριο ατομικό», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής στο Sportsfeed.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ναϊρόμπι ο Παυλίδης κατετάγη 10ος στον τελικό και η συμμετοχή του στην διοργάνωση τον βοήθησε στην μετέπειτα εξέλιξή του: «Θεωρώ ότι έχω ωριμάσει. Κάθε διεθνή διοργάνωση σου προσφέρει πολλές εμπειρίες. Στο Ναϊρόμπι είχα πάει σε μια περίεργη κατάσταση όπου δεν ήμουν και πολύ καλά και είχα στόχο απλά να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να ευχαριστηθώ τον αγώνα. Έτσι και τώρα στο Κάλι θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστηθώ τον αγώνα και γενικότερα αυτή την διοργάνωση και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πρώτα θέλω να περάσω τελικό, μετά να μπω στην 8αδα και μετά από εκεί να κυνηγήσω ότι μπορώ, γιατί σε έναν τελικό όλα είναι πιθανά».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts