ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάλι 2022, παγκόσμιο Κ20 – Παυλίδης: «Πρώτος στόχος η 8αδα»

Ο Δημήτρης Παυλίδης ήταν εξαιρετικός στον προκριματικός της δισκοβολίας εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του παγκοσμίου στο Κάλι με ατομικό ρεκόρ και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

της Αγγελικής Μαγκανά
[email protected]

Ο 18χρονος δισκοβόλος έκανε φοβερό αγώνα στον προκριματικό. Ταξίδεψε στο Κάλι με ατομικό ρεκόρ 60.27μ και στην πρώτη του βολή έστειλε το δίσκο στα 60.73μ, επίδοση καλύτερη από το όριο πρόκρισής (60.50μ) και φυσικά βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έτσι θα δώσει το παρόν στον αυριανό τελικό στις 23:30: «Ένιωθα αρκετά καλά το πρωί. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να κάνω το ατομικό ρεκόρ και να προκριθώ με την πρώτη βολή αλλά από μέσα μου ένιωθα ότι υπάρχει μια πιθανότητα και έτσι και έγινε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», δήλωσε στο Sportsfeed o νεαρός ρίπτης και όσον αφορά τον τελικό τόνισε: «Έχω μόνο θετικές σκέψεις για τον τελικό και θέλω να κάνω έναν ωραίο αγώνα. Ο πρώτος στόχος είναι η 8αδα και μετά από εκεί θα κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό».
Πέρσι στο Ναϊρόμπι ο Παυλίδης ήταν 10ος με 52.83μ αλλά φέτος έχει εξελιχθεί και περιμένει περισσότερα από τον εαυτό του. Είχε ατομικό ρεκόρ 58.27μ από πέρσι και φέτος το κατέρριψε τρεις φορές με 59.31μ, 60.27μ και 60.73μ.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts