ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάλι 2022, παγκόσμιο Κ20: Στον τελικό Πολυχρονίου – Κορακίδης με στόχο το μετάλλιο

Οι Έλληνες σφυροβόλοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό στο παγκόσμιο Κ20 στο Κάλι, εκεί που έχουν την ευκαιρία και οι δύο να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

της Αγγελικής Μαγκανά
[email protected]

Ο Πολυχρονίου ξεκίνησε πρώτος την προσπάθειά του στο Α΄ προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας και εξασφάλισε την συμμετοχή του στον τελικό ρίχνοντας στη πρώτη του προσπάθεια 73.16μ, λίγα εκατοστά κάτω από το όριο πρόκρισης (73.50μ), επίδοση που ήταν αρκετή και τον έφερε στην 9η θέση συνολικά. Ο Πολυχρονίου έχει την 2η καλύτερη επίδοση από τους συμμετέχοντες με ατομικό ρεκόρ που έκανε φέτος 77.72μ.
Πριν λίγο ολοκληρώθηκε και το Β΄γκρουπ όπου ο Γιάννης Κορακίδης έριξε στη δεύτερή του βολή πάνω από το όριο πρόκρισης με 57.07μ και προκρίθηκε άνετα στον τελικό με την 2η επίδοση συνολικά. Έχει την 3η καλύτερη επίδοση από τους συμμετέχοντες με 77.52μ. Την πρόκριση πήρε και ο Κύπριος Ιωσήφ Κεσσίδης με 74.99μ. Ο τελικός έκλεισε στο 71.35μ. Το δίδυμο της σφυροβολίας θα αγωνιστεί στον τελικό τα ξημερώματα της Παρασκευής (00:45) και αν μείνουν κοντά στις επιδόσεις τους έχουν μεγάλες πιθανότητες να καταφέρουν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts