ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάλι 2022, παγκόσμιο Κ20 – Τριανταφύλλου: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα»

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου κλείνει τη φετινή σεζόν με το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 και την 12η θέση στον κόσμο στο παγκόσμιο Κ20 στο Κάλι και έχει το μέλλον μπροστά της για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

της Αγγελικής Μαγκανά
[email protected]

Η αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη βρέθηκε ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες στο παγκόσμιο νεανίδων πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κάλι της Κολομβίας καθώς συμμετείχε στον τελικό του επί κοντώ καταλαμβάνοντας τη 12η θέση. Πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 3.95μ αλλά είχε τρεις αποτυχημένες στα 4.10μ. Αν και θα μπορούσε να περάσει το συγκεκριμένο ύψος, φέτος έκανε ατομικό ρεκόρ με 4.15μ, σίγουρα η 12η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι σημαντική για εκείνη σβήνοντας μια και καλή την κακή ανάμνηση του Ναϊρόμπι: «Ο αγώνας πήγε αρκετά καλά μπορώ να πω, σε σχέση με πέρυσι. Ήμουν έτοιμη, πέρασα το αρχικό ύψος και έπειτα έκανα πολύ καλές προσπάθειες στο 4.10μ όμως δεν κατάφερα να το περάσω», δήλωσε στο Sportsfeed η 17χρονη επικοντίστρια και πρόσθεσε: «Είχα ένα φυσιολογικό άγχος, σχεδόν σε κάθε αγώνα υπάρχει λίγο το άγχος, αλλά δεν με επηρέασε καθόλου, απλά ήμουν άτυχη».

Η ίδια κρατάει από τη διοργάνωση τα θετικά και έχει στόχο να δουλέψει σκληρά για να βελτιωθεί και να φτάσει ψηλότερα: «Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα, όμως μπορώ να πω ότι κυριαρχούν περισσότερο τα θετικά καθώς είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτό που θα κρατήσω είναι η εμπειρία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τα λάθη που ίσως έκανα για να μου γίνουν μάθημα. Η φετινή σεζόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Θα πω ότι είναι ακόμα η αρχή. Σίγουρα θέλω να εξελιχθώ και θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχω»

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts