ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κέντρα αισθητικής: «Τσουχτερά» πρόστιμα σε επιχειρήσεις ευεξίας για παραβίαση των κανόνων αναστολής λειτουργίας

«Βροχή» τα πρόστιμα σε κέντρα ευεξίας που παρείχαν υπηρεσίας παρά το καθεστώς αναστολής λειτουργίας – Ποια ποσά επιβλήθηκαν

Κλιμάκιο αποτελούμενο από Επιθεωρητές– Ελεγκτές της ΕΑΔ και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχων στην περιοχή του Δήμου Αλίμου και του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη επέβαλαν πρόστιμα σε επιχείρηση «ευεξίας–αισθητικής» και επιχείρηση τεχνητού μαυρίσματος (solarium) αντίστοιχα για μη τήρηση των κανόνων αναστολής λειτουργίας.

Συγκεκριμένα:

Δήμος Αλίμου: επιχείρηση ευεξίας-αισθητικής

Επιβλήθηκε το πρόστιμο των 10.000€ σε επιχείρηση παροχής ευεξίας-αισθητικής για μη τήρηση των κανόνων αναστολής λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι εντός της επιχείρησης παρευρίσκονταν τρία (3) φυσικά πρόσωπα εκ των οποίων τα δύο (2) ήταν επιμελώς κρυμμένα στο wc της επιχείρησης. Επιβλήθηκε σε καθένα εξ αυτών το πρόστιμο των 300€ (3×300) διότι κατελήφθησαν να μη φέρουν βεβαίωση μετακίνησης.

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: κατάστημα solarium

Επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000€ στην επιχείρηση επειδή λειτουργούσε κατά παράβαση της αναστολής λειτουργίας και πρόστιμο 3.000€ για την ίδια παράβαση στο φυσικό πρόσωπο που ήταν υπεύθυνο για τη λειτουργία της. Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση παρείχε τις παραπάνω υπηρεσίες μολονότι η άδεια της ήταν για υπηρεσίες κομμωτηρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Βακάκης αλλάζει (ξανά) την Jumbo – Το μοντέλο last minute delivery και οι νέες επενδύσεις

Φρεγάτες Πολεμικού Ναυτικού: Αυτή είναι η επίσημη πρόταση της Γαλλίας

Πώς θα γίνει η σταδιακή άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών με το βλέμμα στην 14η Μαϊου

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts