ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΖΑΝ 2021- Χρήστου: «Στον τελικό όλα μπορούν να συμβούν»

Λεφτά στην τράπεζα που λένε και οι Αμερικανοί. Αυτό είναι ο Απόστολος Χρήστου ο οποίος σε κάθε μεγάλο ραντεβού την κολύμβησης δηλώνει παρών.

της Σωτηρίας Στασινού
[email protected]

Ο κορυφαίος Έλληνας ύπτιος όλων των εποχών, χθες γιόρτασε τα γενέθλια του κλείνοντας τα 26 και σήμερα έγραψε ιστορία καθώς με το 22.87 του ημιτελικού στα 50μ ύπτιο, έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατέβηκε τα 23 δευτερόλεπτα σε 25αρα πισίνα. Επίσης ανέβηκε στο Νο10 όλων των εποχών στην Ευρώπη και στο Νο17 παγκοσμίως. Λογικό λοιπόν να είναι ικανοποιημένος ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα: «Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σπάσω το φράγμα των 23 δευτερολέπτων» δήλωσε στο Sportsfeed ο Χρήστου και συμπλήρωσε αναφορικά με τον αυριανό τελικό. «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος με μια κούρσα χωρίς λάθη και με ενα νέο ατομικό ρεκόρ».
Μια επίδοση καλύτερη από το 22.87 που δήλωσε ο Χρήστου ότι είναι ο στόχος του για τον τελικό, του δίνει πολλές πιθανότητες για να ανέβει στο βάθρο. «Αναφορικά με το μετάλλιο, δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση. Πρόκειται για τελικό 50 μέτρων και όλα μπορούν να συμβούν».
Θυμίζουμε ότι ο Χρήστου έχει κερδίσει μετάλλιο σε τρία ευρωπαϊκά 50αρας πισίνας. 

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts