ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Και ο εκλεγμένος Δήμαρχος της Νέας Υόρκης θα πληρωθεί με Bitcoin

Και ο εκλεγμένος Δήμαρχος της Νέας Υόρκης θα πληρωθεί με Bitcoin

Και ο εκλεγμένος Δήμαρχος της Νέας Υόρκης θα πληρωθεί με Bitcoin

O εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Eric Adams, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι θα λάβει τους πρώτους τρεις μισθούς του σε Bitcoin. Ο νέος Δήμαρχος έχει ήδη δηλώσει ότι βασική του επιδίωξη είναι να κάνει τη Νέα Υόρκη το κέντρο της οικονομίας των κρυπτονομισμάτων.

Μετά από την ανακοίνωση του Δημάρχου του Μαϊάμι ότι θα ξεκινήσει να πληρώνεται τις αμοιβές του σε Bitcoin, σειρά έχει τώρα ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, ο οποίος ενημέρωσε όσους τον ακολουθούν στο Twitter ότι οι τρεις πρώτοι μισθοί του θα γίνουν εξολοκλήρου σε Bitcoin. Με τον τρόπο αυτό ήθελε να τονίσει την υποστήριξή του στα κρυπτονομίσματα, με τη Νέα Υόρκη να φιλοδοξεί να παίξει κεντρικό ρόλο στη διάδοση του Bitcoin.

To ενδιαφέρον για το Bitcoin φαίνεται να κινείται σε υψηλά επίπεδα στη Νέα Υόρκη, όπου από τα μέσα Οκτωβρίου περίπου, είναι διαθέσιμο ένα fund το οποίο είναι συνδεδεμένο με το Bitcoin και αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts