ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καλές επιδόσεις στα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης

Σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη διεξάγονται πρωταθλήματα κλειστού στίβου, από τα οποία θα προκύψουν και οι αποστολές για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τόρουν.

Γερμανία Κορυφαία ευρωπαϊκή επίδοση και ρεκόρ Γερμανίας σημείωσε στα 60μ ανδρών ο Κέβιν Κραντζ τρέχοντας σε 6.52. Ακριβώς 17.00μ πήδηξε στο τριπλούν ο Μαξ Χες ενώ στη σφαιροβολία ο Ντέιβιντ Στορλ έριξε 20.83μ. Στις γυναίκες, η Αμελί Σοφί Λέντερερ έτρεξε το 60αρι σε 7.12, τρίτη καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη.

Πολωνία Εξαιρετικό 60αρι από την Έβα Σβόμποντα. Με 7.10 έστειλε το μήνυμα στην Ελβετίδα Άιλα Ντελ Πόντε που είναι η βασική αντίπαλη της στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στο Τόρουν. Το 7.10 της 24χρονης Σβόμποντα είναι η 2η καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη πίσω από το 7.08 της Ντίνα Άσερ Σμιθ που όμως δε θα κατέβει στο ευρωπαϊκό.

Γαλλία Τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη στο τριπλούν σημείωσε ο Μέλβιν Ραφέν με 17.09μ.

Ιταλία Εκτός από το εκπληκτικό 6.91μ της Λαρίσα Ιαπικίνο που είναι παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων στο μήκος, καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην Ανκόνα η Αλέσια Τροστ πηδώντας 1.92μ.

Ισπανία Η Άνα Πελετέιρο πήδηξε στο τριπλούν 14.21μ και δείχνει ότι αρχίζει και βρίσκει τη φόρμα της ενόψει Τόρουν.

Βρετανία Ο Τζέικομπ Φίνσαμ Ντιούξ επικράτησε στο μήκος με άλμα στα 8.08μ ενώ στις γυναίκες η Τζάσμιν Σόιερς πήδηξ 6.45μ.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts