ΚΟΣΜΟΣ

Καμίλα Βάσκεζ: Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ βοήθησε επιβάτη που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια πτήσης

Την αποθέωση βιώνει η Καμίλα Βάσκεζ, η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ που έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό, μέσα από την πολύκροτη δικαστική διαμάχη που είχε ο ηθοποιός με την Άμπερ Χερντ. Για μια ακόμα μία φορά  χαρακτηρίστηκε από το κοινό «γυναίκα θαύμα» καθώς έχει καταφέρει με τις πράξεις της να κερδίσει τον θαυμασμό όλων.

Ενώ πετούσε από το Λος Άντζελες με προορισμό τη Νέα Υόρκη, η Καμίλα Βάσκεζ κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία επείγουσα κατάσταση, που καμία σχέση δεν έχει με τη νομική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η δικηγόρος έσπευσε να βοηθήσει έναν 70χρονο άνδρα, ο οποίος έπασχε από ένα σοβαρό νόσημα. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο ηλικιωμένος κατέρρευσε και χτύπησε το κεφάλι του. Τότε, η Καμίλα Βάσκεζ φρόντισε να επικοινωνήσει με τον κουνιάδο της, ο οποίος είναι γιατρός κι εκείνος με τη σειρά του, την καθοδήγησε για το τι έπρεπε να κάνει.

Στο περιστατικό ενεπλάκη και ο σωματοφύλακάς της βγάζοντας το έξυπνο ρολόι του για να ελέγξει τον καρδιακό παλμό του 70χρονου επιβάτη.

Αφού η δικηγόρος είχε ολοκληρώσει τις απαραίτητες ενέργειες, ένας χειρουργός που ταξίδευε με την ίδια πτήση, φρόντισε να αναλάβει το περιστατικό. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, το πλήρωμα του αεροπλάνου χάρισε στην Καμίλα Βάσκεζ δύο μπουκάλια σαμπάνιας.

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts