ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΙΝΑΛ: Oι συσχετισμοί που δεν επιτρέπουν τώρα μετωπική σύγκρουση

Γιατί δεν επιλέχθηκε τελικά ψηφοφορία για εκλογή μεταβατικού προέδρου – Οι ισορροπίες τρόμου και ποιος βουλευτής είναι με ποιον

Τη Δευτέρα και αφού ορκιστεί βουλευτής η Τόνια Αντωνίου, η οποία παίρνει την έδρα της Φώφης Γεννηματά στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της προέδρου του.

Η συνεδρίαση θα είναι κρίσιμη, αλλά όχι καθοριστική ως φαίνεται για την πορεία της μάχης διαδοχής. Κρίσιμη διότι θα φανούν οι διαθέσεις των αντιμαχόμενων στρατοπέδων, μα και πρέπει να προσδιοριστούν επακριβώς οι αρμοδιότητες για την εκπροσώπηση του Κινήματος μέχρι τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου (και 12ης εάν χρειαστεί δεύτερος γύρος), καθώς δεν είναι ακόμα σαφές τι θέλει να κάνει γραμματέας της ΚΟ Βασίλης Καγκέρογλου και μέχρι πού θα φτάνει ο ρόλος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και ιστορικού στελέχους Κώστα Σκανδαλίδη.

Αλλά όχι καθοριστική, καθώς υποψήφιοι αρχηγοί που είναι βουλευτές ή έχουν επιρροή στην κοινοβουλευτική ομάδα συμφώνησαν να μην γίνει εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη μεταβατικού Προέδρου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts