ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλεμμένα λογιστικά βιβλία και υπολογιστές πριν από ελέγχους

Καλησπέρα σε όλους. Φτάνουμε στο τέλος της εβδομάδας και σιγά σιγά αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε φθινόπωρο.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Πριν ξεκινήσουν οι φθινοπωρινές μπόρες, βλέπουν να ξεσπούν νωρίτερα μεγάλες εντός του αθλητισμού και θα συνοδευτούν με πολλά μπουμπουνητά.

Στην ομοσπονδία της ιστιοπλοΐας έχουν… ξεφύγει. Βγάζουν ανακοίνωση για το πόρισμα της ανεξάρτητης αρχής χωρίς να δημοσιεύουν το πόρισμα, γράφοντας άλλα αντί άλλων. Το πόρισμα έμαθα θα δημοσιευθεί στο Sportsfeed και άπαντες θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Έμαθα και το εξής άλλο εκπληκτικό. Η ομοσπονδία ελέγχεται οικονομικά από εισαγγελέα για την περίοδο από το 2002 μέχρι το 2013. Από τον έλεγχο προέκυψε εκτός των άλλων, ότι το 2009 φέρεται ότι εκλάπησαν τα λογιστικά βιβλία της ομοσπονδίας! Τα είχαν αποθηκευμένα σε ένα κοντέινερ στον Άγιο Κοσμά(!) και από εκεί κάποιος τα έκλεψε. Ποδοσφαιρικά κόλπα που τα έκαναν στα 90s και στα 00s.

Η μηνυτήρια αναφορά 10 χρόνια μετά!

Η μηνυτήρια αναφορά για την κλοπή των βιβλίων του 2009 έγινε το 2018! Ένα χρόνο μετά τη μήνυση της Καραχάλιου όπου η υπόθεση πήγε στον οικονομικό εισαγγελέα! Τα συμπεράσματα δικά σας. Το ρεπορτάζ του Sportsfeed. Αύριο…

Σαν τους κλεμμένους υπολογιστές

Θυμήθηκα και την υπόθεση του 2019 με τους δύο κλεμμένους υπολογιστές μέσα από γραφεία άλλης ομοσπονδίας (παραδίπλα) και ήταν οι υπολογιστές που περιείχαν στοιχεία για μεγάλο αγώνα της ομοσπονδίας. Δηλώθηκε η κλοπή, πήγε η ασφάλεια, κατέγραψε το γεγονός και τέλος. Με εντολή του γενικού δε δόθηκε συνέχεια. Μη με ρωτήσετε ποια ομοσπονδία είναι αυτή. Απευθυνθείτε στην ασφάλεια που έχει καταγεγραμμένο το γεγονός. Αν τα γνωστά παπαγαλάκια με ζορίσουν, θα δημοσιεύσω εγώ το έγγραφο.

Οι Παναγοπουλικοί στην ΕΟΕ

Πάμε και στην ΕΟΕ. Διάβασα με προσοχή τους ορισμούς των επικεφαλής και των επιτροπών. Από ότι είδα ο Κώστας Παναγόπουλος συνεχίζει να περνάει το δικό του στην ΕΟΕ. Αργειτάκη και Καλοζούμη σε επιτροπές (όχι στην ολομέλεια όπου ο ΣΕΓΑΣ δεν μπορεί να εκπροσωπείται), που οι στιβικοί γνωρίζουν καλά πως είναι άνθρωποι του πρώην προέδρου, οποίος από το 2023 θα μπορεί να είναι και πάλι υποψήφιος στον ΣΕΓΑΣ.

Κάλεσε 17 πήγαν 5

Και μια και πιάσαμε τον ΣΕΓΑΣ, στην Πάτρα είχαμε το Run Greece που βλέπω να είναι και το τελευταίο. Πάλι η συμμετοχή ήταν πολύ μικρή και όπως έμαθα στην Καστοριά, πριν ακυρωθεί ο αγώνας λόγω covid, οι συμμετοχές δεν ξεπερνούσαν τις 100.

  • Στην Πάτρα όμως ήταν και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ με αφορμή το Run Greece. Εκεί κάλεσε και σε μάζωξη τα σωμετεία της τοπικής ΕΑΣ. Από τα 17, εκπροσώπους έστειλαν τα πέντε και στις απουσίες ήταν και τα μπετόν αρμέ σωματεία της ΑΚΑΣ.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr