ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορπή®: Διπλή διάκριση στα Packaging Awards 2023 (pic)

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® απέσπασε δύο Silver βραβεία για τη βιώσιμη και καινοτόμα συσκευασία του, στα Packaging Awards 2023. Πιο συγκεκριμένα, αναδείχθηκε μεταξύ άλλων και βραβεύθηκε στις κατηγορίες Drinks & Beverages και Reusable | Recyclable package, ως η πρώτη συσκευασία Φυσικού Μεταλλικού Νερού στην Ελλάδα που περιέχει 50% rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της και είναι παράλληλα η πρώτη συσκευασία Φυσικού Μεταλλικού Νερού με μη αποσπώμενο καπάκι.

Ο Δημήτρης Χανιόγλου, Επικεφαλής Τμήματος Nestlé Waters Ελλάδος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διπλή διάκριση στα Packaging Awards, καθώς αποτελεί αναγνώριση της αδιάκοπης προσπάθειάς μας να προσφέρουμε βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® θα συνεχίσει να πρωτοπορεί για τις συσκευασίες των προϊόντων του, ενισχύοντας την κυκλική οικονομία και τη μείωση της ρύπανσης από πλαστικά».

Τα Packaging Awards 2023, που διοργανώθηκαν για 7η φορά από την Boussias Events με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που κατάφεραν να αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων τους. Η επιτροπή αξιολόγησης ανάδειξε τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία, το design, τις τεχνολογίες, τα υλικά, αλλά και την προτίμηση του κοινού, σκιαγραφώντας ουσιαστικά και τις κυρίαρχες τάσεις στη συσκευασία σήμερα.

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts